Nytt varumärke – samma lokala expertis och mer global närvaro
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Nytt varumärke med samma lokala expertis och mer global närvaro

Nytt varumärke med samma lokala expertis och mer global närvaro

Publicerat av: Redaktionen

2018 köptes Basefarm av Orange Business Services och per den 12 september byter vi nu även namn och blir Orange Business Services.

Det mesta kommer att vara sig likt.

Nytt varumärke – samma lokala expertis och mer global närvaroVåra lokala kundteam och de tjänster som vi levererar och erbjuder idag kommer att vara desamma. Vi kommer även fortsättningsvis vara trogna vår kärnverksamhet och vår lokala närvaro. Men, som del av ett globalt nätverksbaserat digitalt tjänsteföretag, kommer vi också att kunna stödja våra kunder med ett bredare utbud av tjänster och internationell innovation.

Förutom vår lokala tekniska expertis kommer vi att ha totalt 2 600 molnexperter som kan bidra med ännu mer kompetens inom molnteknik, moderna arbetsplatser och erfarenhet av datadrivna affärer.

Det övergripande målet är alltid att göra det lättare för våra kunder att nå sina affärsmål.

Vi kommer även fortsättningsvis att ha en stark organisation lokalt, men med mer global närvaro, engagemang och expertis.

Just den lokala närvaron med egna datacenter i Sverige, säkra lösningar för hantering i molnet samt tillgängliga säkerhetsexperter gör att vi kan erbjuda den säkerhet och kontroll som många kunder eftersöker när omvärlden förändras.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00