Orange och Netskope samarbetar för att säkra anslutningar till molnet
Hem SÄKERHET Orange och Netskope i samarbete för att säkra anslutningar till molnet

Orange och Netskope i samarbete för att säkra anslutningar till molnet

Publicerat av: Redaktionen

Orange Business Services, Orange Cyberdefense och Netskope samarbetar för att leverera en ny SSE-lösning (Security Service Edge).

Lösningen kommer bäddas in i Orange Telco Cloud Platform och ge optimal prestanda med maximal säkerhet, så att företag inte behöver kompromissa mellan dessa två parametrar.

Orange och Netskope samarbetar för att säkra anslutningar till molnetSamarbetet kommer att dra nytta av Orange Cyberdefenses säkerhetsexpertis och Netskopes globala säkerhetskompetens inom privata moln och SSE, vilket gör att Orange Business Services kan leverera enhetlig internetsäkerhet både i och utanför nätverket samt skydda företag från bland annat dataförluster och det ökande antalet sofistikerade hot mot moln-, webb- och privata applikationer.

”Molntransformation och hybridarbete gör att traditionell säkerhetsarkitektur inte längre är effektiv.”

”Att ansluta vår plattform till Oranges nätverk kommer att göra det möjligt för Orange att stärka sitt erbjudande till företag som vill säkra data utan att begränsa verksamhetens produktivitet, säger Sanjay Beri, CEO, Netskope.

”Detta innovativa partnerskap är en viktig del i vårt Evolution Platform-koncept utformat för att förenkla konnektivitet, moln och säkerhet, för användare, deras applikationer och data, var de än är. Detta stärker vår position som en banbrytare inom SSE och managerade tjänster, vilket ger våra kunder en bra balans mellan prestanda, hastighet och säkerhet, säger Aliette Mousnier-Lompré, CEO, Orange Business Services.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00