Lynes Technologies släpper integration mot Microsoft Teams
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA Lynes Technologies släpper integration mot Microsoft Teams

Lynes Technologies släpper integration mot Microsoft Teams

Publicerat av: Redaktionen

Nu släpper lynes en efterlängtad integration som möjliggör linjestatus mellan två samarbetsplattformar.

Den är tillgänglig för alla kunder och kräver inga dyra tilläggslicenser från Microsoft.

Smart funktionalitet tillgänglig utan krångel.

När fler och fler företag flyttat verksamheten in i Microsoft Teams skapades nya förutsättningar och nya utmaningar. Samarbete på distans möjliggörs men telefoni glöms ofta borta.

Den procentuella andelen företag med integrerad telefoni i Sverige idag är fortfarande låg . Däremot är folk öppna för idén och förstår vinningen, det som ofta sätter stopp för dem är att det upplevs krångligt.

Lynes Technologies släpper integration mot Microsoft TeamsFör att uppnå det idag krävs en leverantör med en fungerade integration plus en kombination av tilläggslicenser via Microsoft för att få det att fungera.

Företag väljer såldes i stället ringade telefoner som lever separerat från Teams i stället för att ta en plats i kommunikationens finrum.

Därför är vi extra glada att presentera vår senaste integration!

Synkad linjestatus mellan apparna

Vi på lynes gör det enkelt, vi släppte nyligen vår kostnadsfria integration som möjliggör för oss att hämta och lämna linjestatus mellan vår app och Microsoft Teams.

På så sätt får du en marknadsledande företagsväxel med all funktionalitet ett företag behöver som nu också ser till att du blir upptagen i telefon när du sitter i ett möte eller samtal i Microsoft Teams.

Ringade telefoner är nu ett minne blott. Med lynes kan du ta expressvägen till kommunikationens finrum!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00