Qamcom Group och Smoltek inleder fördjupat samarbete
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Qamcom Group AB och Smoltek inleder fördjupat samarbete

Qamcom Group AB och Smoltek inleder fördjupat samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Qamcom Group AB (”Qamcom”) och Smoltek Nanotech Holding AB (“Smoltek”) har tecknat ett samarbetsavtal i syfte att säkerställa ett fortsatt högt tempo inom forskning och produktutveckling.

Qamcom Group ger genom avtalet Smoltek tillgång till en enorm extern R&D-avdelning bestående av erfarna teknikutvecklare i världsklass.

Qamcom och Smoltek har samarbetet tidigare vid ett flertal tillfällen – där Qamcom tillhandahållit konsulter på plats såväl som specialister för olika typer av utvecklingsprojekt.

Qamcom Group och Smoltek inleder fördjupat samarbete

Qamcom Group och Smoltek inleder fördjupat samarbete

I takt med att Smolteks affärsområden halvledare och vätgas närmar sig marknaden med sina första produkter – fördjupas nu samarbetet mellan Smoltek och Qamcom. Samarbetet säkerställer att Smoltek även framgent erhåller tillgång till erfarna teknikkonsulter med specifika kompetenser i nödvändig utsträckning till för båda parter attraktiva villkor. Även Smolteks grundläggande R&D-verksamhet erhåller möjlighet till förstärkning med externa konsulter inom den generella utvecklingen av bolagets nanoteknikplattform.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00