Rejlers stärker erbjudandet inom energisektorn med förvärv av HydroTerra Ingenjörer
Hem NYHETER Rejlers stärker erbjudandet inom energisektorn med förvärv av HydroTerra Ingenjörer

Rejlers stärker erbjudandet inom energisektorn med förvärv av HydroTerra Ingenjörer

Publicerat av: Redaktionen

Rejlers har förvärvat konsultföretaget HydroTerra Ingenjörer AB som är specialiserade på tekniska lösningar inom vattenkraft.

Rejlers stärker erbjudandet inom energisektorn med förvärv av HydroTerra Ingenjörer

Förvärvet är ett led i Rejlers tillväxtstrategi och innebär att bolaget breddar erbjudandet ytterligare inom energisektorn.

HydroTerra är baserade i Karlstad och genom förvärvet får Rejlers åtta nya medarbetare med spetskompetens inom bygg och anläggning för vattenkraft.

HydroTerra har vuxit till en erkänt kompetent och etablerad aktör sedan bolaget grundades för 25 år sedan. Bolaget erbjuder tekniska tjänster inom vattenbyggnad, dammsäkerhet och anläggningsteknik. Kunderna är primärt de stora och medelstora kraftbolagen i Sverige.

– Genom förvärvet av HydroTerra får Rejlers en utmärkt plattform för tillväxt inom vattenkraftsegmentet. Vi vill fortsätta att odla våra redan goda relationer samt vidareutveckla HydroTerras nuvarande affär både i kompetens och geografi, säger Sara Kimell, divisionschef för Energy inom Rejlers Sverige.

– Vi har sedan länge ett väl fungerande samarbete med Rejlers och ser fram emot att bli en del av bolaget och en innovativ och lärande företagskultur. Samgåendet gör det möjligt för oss att ytterligare utveckla vår verksamhet och samtidigt växa med ny kompetens och nya medarbetare, säger Finn Midböe på HydroTerra Ingenjörer AB.

Övertagandet av HydroTerra Ingenjörer AB äger rum 1 april 2021.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00