Samsung Galaxy Tab S9 sätter ny standard för premiumupplevelsen på en surfplatta
Hem PRODUKT NYHETERMOBILERSAMSUNG Samsung Galaxy Tab S9-serie sätter ny standard för premiumupplevelsen på en surfplatta

Samsung Galaxy Tab S9-serie sätter ny standard för premiumupplevelsen på en surfplatta

Publicerat av: Redaktionen

Med en fängslande skärm, optimerad prestanda, och IP68-klassificering för både Samsung Galaxy Tab och S Pen gör Samsung Galaxy Tab S9-serien snabbt dina idéer till verklighet.

Samsung Electronics Co., Ltd. lanserar sin nya Galaxy Tab S9-serie, en familj av premiumprodukter som omdefinierar möjligheterna med surfplattor och sätter nya standarder för fängslande upplevelser och kreativ frihet.

Med kraften från Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 för Galaxy, tillsammans med dynamiska AMOLED 2X-skärmar, skapar Samsung Galaxy Tab S9, S9+ och S9 Ultra bästa möjliga upplevelsen. En IP68-klassad S Pen hjälper användaren att förverkliga sina idéer. Som den första Galaxy Tab S-serien får Galaxy Tab S9-serien en vatten- och dammtålighet med sin IP68-standard, vilket gör att den kan användas även i utomhusmiljöer.

“Det finns inga enheter som Galaxy Tab S9 på marknaden idag. Den är en verklig banbrytare i sin kategori och den första i sitt slag att leverera de upplevelser som användarna älskar mest med surfplattor genom en komplett premiumdesign, säger TM Roh, VD och chef för Mobile eXperience Business på Samsung Electronics. ”Utan någon större ansträngning ger Galaxy Tab S9-serien användare möjlighet att enkelt förverkliga stora idéer.”

Upptäck en värld av underhållning

Oavsett om du spelar spel eller tittar på videor ger Galaxy Tab S9 Ultras 14,6-tums Dynamic AMOLED 2X-skärm en fängslande underhållningsupplevelse. Galaxy Tab S9-seriens HDR10+ säkerställer en tonoptimering i varje bild med ett brett utbud av färger och ljusstyrka. Den dynamiska uppdateringsfrekvensen i Samsung Galaxy Tab S9-serien kalibreras automatiskt från 60 till 120 Hz för att balansera jämn respons med optimerad batteriförbrukning. Eye Comfort minskar också påfrestningen av ögonen genom att reducera blåljusemittering med mer än 70 procent. Den ger liv åt detaljer, vilket gör att fotografier, ritningar, animationer med mera får ett skarpt och tydligt uttryck. Dessutom visar bildformatet 16:10 TV-program och filmer på det sätt de verkligen är tänkta att ses.

Underhållningsupplevelsen på Samsung Galaxy Tab S9-serien lyfts till en ny nivå tack vare ljudet från de fyra högtalarna från AKG som är 20 % större, samt tack vare Dolby Atmos. För att skapa en filmisk ljudupplevelse kan Samsung Galaxy Tab S9-användare också välja mellan anpassade ljudinställningar för spel, musik, videosamtal och mer. För den som vill ta underhållningen med sig utomhus, finns nu den innovativa Vision Booster-tekniken i Samsung Galaxy Tab S9-serien, som automatiskt känner av starka ljusförhållanden och anpassar sig därefter. Med det självstående Smart Book Cover kan du enkelt justera enheten för att använda den i antingen stående eller liggande läge.

Samsung Galaxy Tab S9 sätter ny standard för premiumupplevelsen på en surfplattaSamsung Galaxy Tab S9-serien är smidigare än någonsin, men samtidigt fullspäckad med kraft. Varje enhet är utrustad med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy vilket är samma blixtsnabba mobila processor som i Samsungs senaste mobiltelefoner. För första gången hos en Galaxy-surfplatta används avancerad vapor chamber-kylning för streaming, spel eller videoredigering. Efter nära samarbete med branschledande spelpartners kommer Samsung Galaxy Tab S9-användare att få optimerade spelupplevelser på stor skärm.

Samsung Galaxy Tab S9-serien är också den mest värmeeffektiva Galaxy Tab-serien någonsin med en inre vapor chamber-kylning anpassad för de högintensiva kraven på en surfplatta vilket bidrar till att hålla prestandan på topp under längre användning.

Upplev friheten att enkelt kunna förverkliga idéer

Varje Samsung Galaxy Tab S9-enhet levereras med Galaxy S Pen. Samsung Galaxy Tab S9-serien och S Pen erbjuder en fantastisk upplevelse och är nu båda vatten- och dammtåliga enligt IP68-standard, vilket öppnar upp fler möjligheter för användare att utveckla sina idéer. S Pen kan även skriva i sökfält, webbläsare och appbutiker, och ny dubbelriktad laddning säkerställer att S Pen laddas oavsett hur den är vänd när den ligger i behållaren. Användare kan uppgradera till S Pen Creator Edition för en ännu större premiumupplevelse. S Pen Creator Edition är designad med texturerat material för ett bekvämt grepp och en bredare lutningsvinkel som gör skapandet mer intuitivt.

Skärmen i Galaxy Tab S9-serien är idealisk för alla olika sorters projekt. Med Multi Window kan upp till tre appar visas som ett organiserat rutnät och du kan själv justera storleken på de appar som visas. Gör research i en webbläsare, hänvisa till en bild från Samsung Gallery och skissera idéer i Samsung Notes, samtidigt i en och samma vy.

Galaxy Tab S9-serien inbjuder verkligen till att vara produktiv med mängder av funktioner och lösningar. Medan du reser eller arbetar på språng kan Galaxy Tab S9-seriens Book Cover Keyboard vara ett utmärkt tillbehör, dess justerbara ställ och bakgrundsbelysta tangentbord gör att den både ser ut och känns som en bärbar dator. DeX Mode simulerar skrivbordet för surfplattor så det påminner om en bärbar dator, perfekt för din produktivitet. Second Screen-funktionen innebär att du kan koppla din Tab S9 modell till din dator och använda den som en andra skärm. I ett Google Meet-möte kan du samarbeta lättare genom att dela skärmen och använda appen Samsung Notes där alla i mötet kan göra noteringar.

Galaxy Tab S9-serien är designad för att inspirera till spontan produktivitet och ökad kreativitet, och är ett kraftpaket för kreativt skapande med nya och förbättrade appar för varje personligt intresse. Populära GoodNotes erbjuder för första gången en ny upplevelse av antecknings- och journalföring för Android, som lanseras exklusivt för användare av Galaxy-surfplattor. Dessutom kan anteckningar skapade i GoodNotes på alla plattformar enkelt delas och redigeras samtidigt.

Videoredigeringsappen LumaFusion gör arbetet enkelt när du skapar och redigerar bilder och videos. Du kan med lätthet dela dina bilder och videos tagna med din Galaxy-smartphone till Galaxy Tab S9-serien med Quick Share. LumaFusion utnyttjar Samsung Galaxy Tab S9-seriens generösa skärmstorlek fullt ut för att säkerställa exakt videoredigering.

Clip Studio Paint har ett optimerat gränssnitt för surfplattor för att kunna rita, måla och göra mycket mer. ArcSite ger designers och proffs möjligheten att omvandla deras kreativa vision till noggrant utformade 2D CAD-ritningar eller omfattande platsplaneringar.

Få ut det mesta av en komplett premiumupplevelse

Samsung Galaxy Tab S9-serien integreras också sömlöst i Galaxys ekosystem av olika produkter. Det är enkelt att använda kreativa verktyg när Galaxy Tab S9-serien är ansluten till andra enheter. Multi Control gör det smidigt att kopiera, klistra in eller dra text och bilder direkt mellan surfplattan och mobilen, har man dessutom ett Book Cover Keyboard anslutet så kan användare styra sin smartphone med en Galaxy Tab S9-pekplattan.

För att matcha premium-nivån med andra produkter i Samsungs ekosystem så har Galaxy Tab S9-serien liknande design som Galaxy S-seriens smarttelefoner, till exempel samma slående kameralayout. Galaxy Tab S9-serien är så tunn som 5,5 mm för Tab S9 Ultra. De är lätta och smala, men också hållbara med en IP68-klassificering. De är byggda för att hantera stötar och repor tack vare förstärkning med Armour Aluminium. För de vars bästa idéer skapas på oväntade platser är detta den perfekta partnern som är användbar också i tuffare miljöer och klarar av en hektisk dag på språng. Det nya Outdoor Cover introduceras för de surfplattanvändare som vill ha ännu mer skydd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00