Ta dina passioner längre med nya Galaxy S23-serien: Designad för en premiumupplevelse i nutid och framtid
Hem PRODUKT NYHETERMOBILERSAMSUNG Ta dina passioner längre med nya Galaxy S23-serien

Ta dina passioner längre med nya Galaxy S23-serien

Publicerat av: Redaktionen

Samsung Electronics Co., Ltd. lanserar idag Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, och Galaxy S23 vilket markerar en ny era av ultimata premiumupplevelser för Samsungs mobiltelefoner.

Samsung Galaxy S23 Ultras episka 200MP-kamera ger användarna mer frihet att utforska sin kreativitet genom att återge fler episka detaljer, dag som natt.

Med Nightography 2.0 förbättras möjligheten att fånga skarpa filmiska nattvideor från restaurangen, konserten eller månskenspromenaden. ”Snapdragon 8 Gen 2 för Samsung Galaxy”-processorn släpper lös en förstklassig upplevelse, vilket inkluderar banbrytande AI, en framtidssäkrad och kraftfull spelupplevelse med supersnabb mobilgrafik. På Samsung Galaxy S23 Ultra finns en inbyggd S Pen som många trogna Samsung Galaxy-användare särskilt värdesätter och som ger utökade möjligheter för ökad produktivitet.

200 megapixlar och omfattande kreativ kontroll, fånga ögonblicken från dag till natt

Galaxy S23 Ultra gör det enklare för alla fotografer, oavsett nivå, att fånga och skapa fantastiskt innehåll. Den erbjuder Samsung Galaxys mest avancerade kamerateknik, skräddarsydd för nästan alla ljusförhållanden och konstruerad för att återge otroliga detaljer. Förbättrade Nightography-funktioner förändrar hur Samsung Galaxy S-serien optimerar foton och videor i mörka miljöer med lågt ljusinsläpp. Användare kan nu ta skarpare bilder och videor när de filmar sin favoritlåt på en konsert, tar selfies eller samlar vänner i en gruppbild under middagen. Visuellt brus som vanligtvis förstör bilder i svagt ljus korrigeras av en ny AI-driven bildsignalbehandlingsalgoritm (ISP) som förbättrar detaljer och färgtoner på objekt.

I en Samsung Galaxy S23 Ultra finns en ny 200MP Adaptive Pixel-sensor som fångar ögonblick med otrolig precision. Den använder pixelbinning-teknologi för att stödja flera nivåer av högupplöst bearbetning samtidigt. Eftersom selfiekameror är viktigare än någonsin för sociala medier, videosamtal och övrig kommunikation, introducerar Galaxy S23-serien snabb autofokus med Dual Pixel-teknologi och S23-familjen är även den Galaxyn med en selfiekamera som stödjer Super HDR, som hoppar från 30fps till 60fps jämfört med Galaxy S22, för mer detaljrikedom för både bilder och videoklipp i framkameran.

För användare som vill ha den ultimata kreativa kontrollen och anpassningen erbjuder Samsung Galaxy S-serien en uppsättning av verktyg som ger en förbättrad fotoupplevelse. Expert RAW-appen, exklusiv för Galaxy, ger möjligheten till DSLR-liknande bildbehandling och redigering i RAW och JPEG, utan extra kamerautrustning. Användare kan experimentera med Multi-Exposure-fotokonst eller fånga en klar vy av stjärnhimlen med Astrophoto-inställningar, antingen genom Samsungs kamera app eller Expert RAW-appen. Dessutom erbjuder Galaxy Watch5-seriens Camera Controller-app användarna enkel åtkomst till avancerade zoomfunktioner, vilket gör det möjligt att ta en perfekt inramad bild direkt från handleden.

Ytterligare framsteg med kameratekniken inkluderar:

  • Ta dina passioner längre med nya Galaxy S23-serien: Designad för en premiumupplevelse i nutid och framtidTack vare den fördubblade optiska bildstabiliseringsvinkeln (OIS) i alla riktningar är videor stabila i lågljus eller situationer som annars skulle skapa oskärpa på Galaxy S23 Ultra.
  • Videoinspelning känns mer filmisk genom förbättrad 8K-video med 30 bildrutor per sekund och en bredare vinkel.
  • Avancerad, objektbaserad AI analyserar varje detalj i bilden, även ner till minsta ansiktsdrag som hår och ögon, för att mer exakt återge en persons dynamiska karaktärsdrag.
  • För en ytterligare förbättrad videoupplevelse skapar den nya 360 Audio Recording-funktionen på Galaxy Buds2 Pro en flerdimensionell ljudbild.

På Galaxy S23+ och Galaxy S23 har den ikoniska Samsung Galaxy-kameran också fått ett uppgraderat utseende. Konturhöljet har tagits bort, vilket markerar en ny era av Samsung Galaxy-design som gör att hela serien har ett gemensamt designspråk som sticker ut.

Gör plats för framtidens mobilspel med högklassig prestanda

Kreatörer och gamers har en vilja att tänja på gränserna och ständigt ompröva vad som är möjligt med teknik. Tillsammans optimerade Samsung och Qualcomm Samsung Galaxy-upplevelsen med den helt nya Snapdragon 8 Gen 2-plattformen för Samsung Galaxy, den mest kraftfulla och effektiva plattformen någonsin i en Samsung Galaxy-mobiltelefon och den snabbaste Snapdragon som finns tillgänglig idag. Samtidigt, på Galaxy S23 Ultra, driver ett 5000 mAh batteri en större kamera än Galaxy S22 Ultra utan att öka storleken på enheten.

En nydesignad CPU-mikroarkitektur ökar bearbetningsförmågan hos Galaxy S23-serien med cirka 30 procent jämfört med Galaxy S22-serien. Att ta fantastiska bilder i svagt ljus kräver biljoner beräkningar per sekund, så Samsung Galaxys mycket effektiva NPU-arkitektur har optimerats med 49 procent för att balansera prestanda och kraft samtidigt som en AI-algoritm används för att hjälpa användare att ta episka foton och videor. En av de mest betydande förbättringarna av Galaxy S23-serien är den optimerade GPU:n, som är cirka 41 procent snabbare jämfört med Galaxy 22-serien och designad speciellt för användare som kräver kraft.

I väntan på framtidens digitala hyper-realism kommer Galaxy S23 Ultra vara förberedd för att stödja ray tracing i realtid för att ge den ultimata upplevelsen av avancerade mobilspel. Användare kommer se märkbart mer verklighetstrogna renderingar av scener, tack vare teknik som simulerar och spårar varje ljusstråle. Dessutom säkerställer Galaxys Vapor Cooling Chamber, som nu är större och finns i alla modeller i Galaxy S23-serien, säkerställer att ett spelmaraton kan fortgå.

All denna kraft ligger till grund för Ultras expansiva 6,8-tums kantskärm med en reducerad krökning för att skapa en större och plattare yta för den bästa visuella upplevelsen på en Samsung Galaxy-smarttelefon. Samsung Galaxy’s Enhanced Comfort-funktion ger användare möjlighet att justera färgtoner och kontrastnivåer, designad för att vara skonsammare för ögonen vid användande i mörker. Vision Booster innefattar nu tre nivåer av belysningsjustering istället för de tidigare två, för att motverka ljusstyrka och bländning i dagsljus.

Förstärker essensen av Samsung Galaxy

Den nya S-serien är den första som har Corning Gorilla Glass Victus 2, vilket ger ökad tålighet. Dessutom kommer varje Galaxy S23-smarttelefon i en förpackning gjord av 100 % återvunnet papper.

Användarvänliga säkerhets- och sekretessfunktioner för en transparent upplevelse utan kompromisser

Säkra och privata upplevelser utgör grunden för Galaxy S23-serien. Varje Galaxy S23-smarthpone är utrustad med Samsung Knox-skydd. Som ett extra lager av säkerhet skyddar Knox Vault, som först introducerades på Galaxy S21-serien, viktig information på Galaxy S23-serien genom att separera den från resten av enheten, inklusive operativsystemet, för extra skydd mot sårbarheter.

Mer frihet och flexibilitet för en uppkopplad livsstil

Kärnan i premiumupplevelsen för Samsung Galaxy S-serien är den kompromisslösa innovationen, Samsung Galaxy S23 Ultra. Men kraften och kreativiteten hos Samsung Galaxy Ultra stannar inte vid smartphones. Med den helt nya Galaxy Book3 Ultra samt Galaxy Tab S8 Ultra kan användare njuta av ett ultimat Samsung Galaxy-ekosystem.

För alla modeller i Samsung Galaxy S-serien får uppkopplade upplevelser ytterligare fördelar. Samsung Multikontroll1, som kopplar ihop mus- och tangentbordsfunktioner mellan en Samsung Galaxy PC och surfplatta, sträcker sig nu även till Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ och Galaxy S23, vilket ger den ultimata flexibiliteten mellan enheter. Dessutom gör förbättrad textanvändbarhet det enkelt att kopiera och klistra in text, som webbadresser, från en enhet till en annan för att fånga upp en aktivitet på en annan enhet.

Tillgänglighet

Galaxy S23-serien kommer i fyra naturinspirerade matta nyanser: Phantom Black, Cream, Green och Lavendel.

Från och med den 1 februari 2023 kommer Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ och Galaxy S23 att vara tillgängliga från ett begränsat antal operatörer och återförsäljare i Sverige och på Samsung.com. Den bredare säljstarten är den 17 februari.

Från och med den 1 februari 2023 har konsumenter möjlighet att ta del av S23-familjens lanseringserbjudande ”Dubbla din lagring”, där du kan köpa dubbel lagring till din S23-telefon samma utan extra kostnad. Läs mer på samsung.com eller hos någon av våra återförsäljare.

Galaxy S23 Ultra kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 16 990 SEK, Galaxy S23 + kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 14 490 SEK och Galaxy S23 kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 11 490 SEK.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00