ServiceNow och Microsoft fördjupar partnerskapet kring Teams
Hem NYHETER ServiceNow och Microsoft fördjupar partnerskapet med Teams

ServiceNow och Microsoft fördjupar partnerskapet med Teams

Publicerat av: Redaktionen

ServiceNow och Microsoft utvidgar sitt strategiska partnerskap för att leverera nya funktioner till den ledande samverkansplattformen Microsoft Teams.

I samband med att den nya versionen av ServiceNow:s plattform för arbetsflöden presenterades i september berättade företagen mer om nästa steg i partnerskapet.

Fokus ligger på applikationen Employee Center, som ska erbjuda den som använder Teams i jobbet en sammanhållen portal för att hitta information, få hjälp från olika avdelningar inom verksamheten och beställa de tjänster de behöver. Allt är integrerat i Teams-appen för att spara tid och låta användarna utföra så många arbetsuppgifter som möjligt i ett och samma system – både när de arbetar från det fysiska kontoret, hemma eller på resande fot.

”Vi kommer helt enkelt inte att återgå till det gamla sättet att arbeta. Med samarbetet förbättrar vi medarbetarupplevelsen oavsett var de utför sitt arbete, och de kan ta fram information när den behövs i de verktyg de redan använder”, säger Blake McConnell, SVP, Employee Workflow Products på ServiceNow.

ServiceNow och Microsoft fördjupar partnerskapet kring Teams”Med fler än 250 miljoner aktiva användare varje månad har Teams blivit en hörnsten i hur anställda hanterar den globala övergången till hybridarbete. Nu bygger vi vidare på vårt långvariga partnerskap med ServiceNow för att utveckla en samarbetsapplikation som hjälper kunder och deras anställda att kommunicera, samarbeta och uppfinna ännu mer effektivt”, säger Jared Spataro, VP, Modern Work, på Microsoft.

Det strategiska partnerskapet offentliggjordes 2019 men sammanlänkningen mellan plattformarna har pågått längre än så, och består idag av fler än 30 integrationer. Företagen använder också varandras produkter i den dagliga verksamheten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00