Sigma Technology och Jemac meddelar strategisk partnerskap för att driva nästa generations loT-lösningar
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Sigma Technology och Jemac meddelar sitt strategiska partnerskap för att driva nästa generations loT-lösningar

Sigma Technology och Jemac meddelar sitt strategiska partnerskap för att driva nästa generations loT-lösningar

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology och Jemac går samman för att revolutionera landskapet loT med sitt strategiska partnerskap.

Med fokus på att utveckla nästa generations gateways, sensor- och sensormoduler lovar detta samarbete banbrytande anslutningslösningar för olika branscher.

Genom att kombinera sin expertis och resurser siktar Sigma Technology och Jemac på att omdefiniera hur vi kopplar upp oss mot våra enheter och banar väg för en ny era av innovation inom loT ekosystem.

Sigma Technology Tech House och Jemac, ett svenskt produktbolag som specialiserar sig på loT-lösningar, meddelar sitt strategiska partnerskap med syfte att främja utvecklingen av nästa generations gateway, sensormoduler och tillgångsmoduler för ett brett utbud av loT applikationer.

Jemac, känt för sina innovativa produkter och starka relation med Telenor Connexion, sökte en utvecklingspartner med en omfattande expertis inom loT för att stärka sin designorganisation inom områden som elektronik, inbyggd mjukvara, molnlösningar och utveckling av mobilapplikationer. Tillslut valde företaget Sigma Technology som sin strategiska och långsiktiga partner baserat på deras beprövade erfarenhet och höga nivå av anslutningsexpertis.

Daniel Larsson, Sales Manager på Jemac kommenterar:

– Utvecklingen av nästa generations gateways och att möta våra kunders krav kräver en partner med dokumenterad erfarenhet inom uppkoppling. Sigma Technologys expertis inom detta området är avgörande för vår framgång. Tillsammans kan vi skapa loT produkter i världsklass som överträffar förväntningarna.

Daniel tillägger:

– loT är en ständigt utvecklande teknik och dess kontinuerliga framsteg är mycket efterlängtad. Genom att dra nytta av Sigma Technologys djupa kunskap och erfarenhet är vi övertygade om att vi kan ligga i framkant av denna dynamiska industri och leverera innovativa lösningar till våra kunder.

Andreas Berggren, Vice VD på Sigma Technology Tech House, betonar den avgörande rollen för loT-lösningar för företaget och behovet av att bibehålla ett starkt fokus inom området. Han förklarar:

Sigma Technology och Jemac meddelar strategisk partnerskap för att driva nästa generations loT-lösningar

Per Lineryd, VD på Sigma Technology Tech House, och Andreas Berggren, Vice VD på Sigma Technology Tech House

– loT omformar branscher och förvandlar hur vi lever och arbetar. Det är en kritisk teknologi som kräver vår uppmärksamhet och expertis. Genom att investera i loT-lösningar positionerar vi oss i framkant av innovationen, vilket gör det möjligt för oss att adressera våra kunders föränderliga behov och driva deras framgång.

Samarbetet mellan Sigma Technology Tech House och Jemac kommer främst att fokusera på vidareutveckling av lösningar för att koppla samman saker.

Sedan samarbetet inleddes har Sigma Technology haft möjlighet att arbeta tillsammans med Jemacs ingenjörer och dra nytta av deras gatewaylösningar av världsklass inom en agil och modern organisation. Genom att samarbeta förstärker båda företagen varandras styrkor och bygger robusta produkter.

Andreas kommenterar:

– Vi ser fram emot de möjligheter som ligger framför oss genom detta partnerskap. Genom att kombinera våra styrkor är Sigma Technology och Jemac positionerade för att göra en betyande påverkan på landskapet loT, genom att tillhandahålla innovativa lösningar som stärker företag och individer att koppla upp, automatisera och frodas i en snabbt utvecklande digital värld.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00