Swedish Wealth Institute AB: En ny era av AI-utbildning firas när våra partners, Kane och Alessia Minkus, föreläser för Tony Robbins på Business Mastery.
Hem NYHETERAI Swedish Wealth Institute: En ny era av AI-utbildning firas när våra partners, Kane och Alessia Minkus, föreläser för Tony Robbins på Business Mastery.

Swedish Wealth Institute: En ny era av AI-utbildning firas när våra partners, Kane och Alessia Minkus, föreläser för Tony Robbins på Business Mastery.

Publicerat av: Redaktionen

Det är med stor stolthet och entusiasm som Swedish Wealth Institute AB meddelar att våra framstående partners, Kane och Alessia Minkus från Industry Rockstar, har blivit inbjudna till att föreläsa på Tony Robbins prestigefyllda event, Business Mastery.

Denna inbjudan markerar en betydande milstolpe inom AI-utbildningssektorn, med Tony Robbins erkännande av Kane och Alessia som ledande utbildare på global nivå.

Det är ingen hemlighet att den snabba utvecklingen av artificiell intelligens (AI) fortsätter att påverka och omvandla den globala näringslivsstrukturen. För att verkligen kunna dra nytta av denna teknologiska revolution, behöver företagsledare och entreprenörer kvalificerad och uppdaterad utbildning. Här kommer Swedish Wealth Institute AB och våra partners, Industry Rockstar, in i bilden. Med vår samlade expertis och passion för innovation har vi skapat en banbrytande utbildningsplattform inom AI.

Kane och Alessia Minkus har länge varit förgrundsfigurer när det kommer till att utbilda näringslivseliten om de senaste teknologitrenderna och strategierna. Genom sin gedigna kunskap och sitt engagemang har duon förtjänat sin plats på världsscenen – vilket nu bekräftas genom sin framträdande roll på Tony Robbins Business Mastery. Att ha fått möjligheten att presentera inför en publik av globala ledare och visionärer, ledda av den legendariska Tony Robbins, är ett bevis på deras outtröttliga arbete och passion för AI.

Swedish Wealth Institute AB: En ny era av AI-utbildning firas när våra partners, Kane och Alessia Minkus, föreläser för Tony Robbins på Business Mastery.”Det är en otrolig ära att Kane och Alessia blir erkända av en person av Tony Robbins kaliber”, säger Daniel Wood, VD för Swedish Wealth Institute AB. ”Deras arbete kommer inte bara att inspirera de närvarande på Business Mastery, utan det kommer också att lysa upp en väg framåt för alla som strävar efter att vara i framkant av teknologins framtid.”

Swedish Wealth Institute AB är mycket exalterade över denna framgång och ser fram emot de kommande möjligheterna.

Med flera evenemang planerade tillsammans med Industry Rockstar i den närmaste framtiden, lovar vi att fortsätta erbjuda det bästa inom AI-utbildning och innovation. En detaljerad lista över kommande evenemang och samarbeten kommer att offentliggöras inom kort.

Denna framgång är bara början. Vi, tillsammans med våra partners på Industry Rockstar, är fast beslutna att fortsätta driva gränserna och forma morgondagens AI-landskap. Vi är tacksamma för allt stöd vi har fått hittills och ser fram emot att växa tillsammans med vår globala gemenskap.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00