Stark tillväxt för Oracles molnplattform
Hem SYSCO Stark tillväxt för Oracles molnplattform

Stark tillväxt för Oracles molnplattform

Publicerat av: Redaktionen

Med Oracle Cloud Infrastructure upplever Oracle en stark efterfrågan på Oracles molnplattform.

Stark tillväxt för Oracles molnplattform

Bild från vänster: Rafael Gonzalez, Country Manager på SYSCO och Hans Olav Hamran, nordisk chef på Oracle

SYSCO är Oracle-partnern som hjälper de flesta företag in i Oracle-molnet i Skandinavien.

Oracles molnplattform, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), har påskyndat molnmigreringen av de tyngsta och mest kritiska affärssystemen för stora företag i hela Skandinavien.

– Nu är både företagen och tekniken redo att flytta även de mest kritiska applikationerna till molnet, säger Country Manager Rafael Gonzalez på SYSCO.

SYSCO är den Oracle-partner som har flest Oracle-molnprojekt i Norge, Sverige och Danmark. Den starka efterfrågan på migrering till Oracles molnplattform har gett SYSCO en omsättningstillväxt på cirka 30 procent år 2020.

Oracle upplever också en stark och växande efterfrågan på OCI.

– Från kvartal till kvartal växer antalet företag som flyttar till OCI i allt högre takt. En anledning är att OCI är så solid att både affärs- och samhällskritiska system fungerar säkert och stabilt. OCI skalar efter behov och skyddar sig mot skadliga attacker, säger Oracles nordiska chef Hans Olav Hamran.

– När vi utvecklade OCI kunde vi dra nytta av de upplevelser och misstag de hade gjort framför oss på väg till molnet. Det gav oss möjlighet att göra saker direkt från grunden. Detta är en viktig anledning till att våra kunder är så nöjda med OCI, fortsätter Hans Olav Hamran.

SYSCO störst och bäst på Oracle i Norden

Oracle-chefen säger att SYSCO är den Oracle-partner som för närvarande driver flest Oracle Cloud-projekt i Skandinavien. De flesta projekt är ”move and improve”, där IT-lösningarna lyfts in i molnet samtidigt som de optimeras och förbättras.

– Det är inte många konsultföretag som lyckas etablera sig både i Norge, Sverige och Danmark, men SYSCO gör det. Och det är inte alla partners som kan ta på sig ett ”move and improve”. Om du vill lyckas måste du ha gedigen kompetens, säger Hans Olav Hamran.

SYSCO är Oracle Platinum Partner i Norden och SYSCO har utsetts till «Årets Oracle Partner» nio år i rad (2011-2019). SYSCO har totalt 24 specialiseringar och flera hundra certifieringar. Detta gör SYSCO till Nordens största Oracle kompetenshus.

– För att lyckas med molnprojekt måste du vara stark inom tre områden, säger Gonzalez och listar:

  1. Du måste förstå kundens bransch: SYSCO är branschexperter inom energisektorn.
  2. Du måste förstå nya moln- och dataflödesteknologier: SYSCO har nu en mycket bred och tung kompetensmiljö både på Microsoft Azure, Amazon, Oracle Cloud och Apache Kafka.
  3. Du måste förstå de äldre och kritiska lösningarna som kunden redan har: SYSCO har en lång historia som Nordens ledande Oracle kompetenshus.

– Oracle har kanske inte varit först i molnet, men när de väl gick in gjorde de det ordentligt. Vi måste komma ihåg att vi pratar om tekniken bakom nationella infrastruktursystem, försvarssystem, hälsa, tunga ERP-system, stora databaser och så vidare. Dessa är affärs- och samhällskritiska lösningar som bara måste fungera. Med OCI håller Oracle på att ta en nyckelposition som den teknikleverantör som verkligen kan hantera stora mängder data i molnet, säger Rafael Gonzalez, Country Manager på SYSCO.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00