Fairphone "löser" Black Friday med en renoverad mobiltelefon
Hem PRODUKT NYHETERMOBILER Fairphone “löser” Black Friday med en renoverad mobiltelefon

Fairphone “löser” Black Friday med en renoverad mobiltelefon

Publicerat av: Redaktionen

Fairphone håller fast vid sin vision att tillverka produkter som håller länge och lanserar ”Fairphone 4 New Life Edition” som betonar företagets engagemang för lång livslängd.

Fairphone uppmanar konsumenterna att tänka på hållbarhet under Black Friday genom kampanjen ”Better than new”.

Fairphone, det nederländska socioekonomiska företaget som skapar en marknad för etiskt tillverkade mobiltelefoner, kommer att börja sälja renoverade Fairphone 4 på sin webbplats inför Black Friday.

Precis som nya Fairphone 4 som användare kan köpa har den renoverade ”Fairphone 4 New Life Edition” 5 års garanti från inköpsdatumet. Fairphone 4 New Life Edition levereras med Android 12 och kan uppgraderas till Android 13.

Fairphone "löser" Black Friday med en renoverad mobiltelefonFairphone 4 New Life Edition har renoverats – med originalreservdelar om det behövts – och kontrollerats noggrant för att garantera full funktionalitet. Alla enheter är därför så gott som nya, även om de kan ha några mindre men obetydliga repor på kanterna. De levereras med ett nästan nytt batteri (minst 80 % kapacitet garanteras) och garanterade programuppdateringar fram till åtminstone 2026.

Fairphone 4 New Life Edition finns två versioner: med 6 GB/128 GB som kostar 469 euro, vilket motsvarar 5 400 kronor, och med 8 GB/256 som kostar 529 euro, vilket motsvarar 6 000 kronor.

 ”På årets Black Friday vill vi att konsumenterna tänker efter noga och bara köper något om det verkligen behövs. Om de köper något bör de köpa renoverade produkter, som Fairphone 4 New Life Edition. Köper de någonting nytt bör de överväga att köpa produkter som är tillverkade på ett mer hållbart sätt”, säger Noud Tillemans, VD på Fairphone.

”På Fairphone gör vi mobiltelefoner som håller länge, så att vi minimerar deras påverkan på miljön. Detta gör vi framför allt genom support av både mjukvara och hårdvara. Vi anser att detta bör vara branschstandard och att alla tillverkare bör uppmuntra sina kunder att behålla sina mobiltelefoner så länge som möjligt genom att erbjuda utökad support för enheterna.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00