Verisure vinner första pris för digital tjänst
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Verisure vinner nu första pris för digital tjänst

Verisure vinner nu första pris för digital tjänst

Publicerat av: Redaktionen

Red Dot Design Award är en välrenommerad internationell designtävling som är uppdelad i tre kategorier: Product Design, Brands & Communication Design och Design Concept.

Även om det här inte är Verisures första Red Dot Award för 2023, har det här priset en väldigt speciell betydelse eftersom det är företagets första vinst i kategorin Brand & Communication Design.

Det här är en vinst som sätter fokus på Verisures engagemang för att tillhandahålla banbrytande mjukvaru- och hårdvarulösningar som omdefinierar säkerhetsbranschen. Utmärkelsen är ett bevis på Verisures orubbliga hängivenhet för innovation, vilket ytterligare stärker företages position som branschledare.

Verisure vinner första pris för digital tjänst– Vi tillhandahåller system som skyddar familjer och småföretag i många olika situationer och under många år. Våra produkter har en central roll i våra kunders liv och därför måste användarupplevelsen prioriteras högt. Det här är det första designpriset för digitala produkter som vi vinner, och vi ser det som bara början, säger Erik Ireståhl, Kommersiell chef, Verisure Sverige.

Det här är det sjunde designpriset Verisure har fått under de senaste tre åren och är ett bevis för företagets engagemang för att utveckla digitala produkter.

Tidigare i år vann även Verisures innovativa övervakningskamera GuardVision Photo Detector ett RED DOT Product Design Award.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00