Telia vinner Kammarkollegiets upphandling av kommunikationstjänster
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Telia.se vinner Kammarkollegiets upphandling av kommunikationstjänster

Telia.se vinner Kammarkollegiets upphandling av kommunikationstjänster

Publicerat av: Redaktionen

Telia har fått tilldelningsbeslut i ramavtalsupphandlingen kommunikationstjänster inom tele- datakom.

Det nya ramavtalet träder i kraft i januari 2023 och gäller i maximalt fyra år.

Telia vinner Kammarkollegiets upphandling av kommunikationstjänsterUpphandlingen kommunikationstjänster inom tele- och datakom gäller områdena kommunikationslösningar och infrastruktur, och kan avropas av myndigheter, kommuner och regioner runt om i landet.

– Vi är stolta över att vi nu fått förnyat förtroende att leverera robusta och säkra datanät och kommunikationstjänster till offentlig sektor. Det är avgörande för den fortsatta digitala omställningen av våra viktiga samhällsfunktioner, säger Tobias Larsson, chef för Telias företagsaffär.

Kommunikationslösningar – exempel på tjänster:
Telefoni/Telekommunikationstjänster, tjänster (inkl. molntjänster), positioneringstjänster, säkerhetslösningar, trygghetslarm, Internet of Things (IoT) och Machine-to-machine (M2M) tjänster för att koppla upp saker, kontaktcenter, digitala möten. Inom detta område kan även det som omfattas av område Infrastruktur ingå som komplement.

Infrastruktur – exempel på tjänster:
Bredbandstjänster visa fasta och mobila nät, Wide Area Network (WAN), Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN), Svartfiber, Local Area Network (LAN), inomhusnät för exempelvis mobilnät och radionät samt nya spännande 5G-relaterade tjänster som network slicing och edge computing, Säkerhetstjänster ingår även som överbelastningsskydd, krypteringstjänster, VPN-krypteringstjänster och brandväggstjänster.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00