Skydd mot nätkränkningar i alla nya Telenorabonnemang
Hem Säkerhet Telenor släpper nya produkter och tjänster för både privatpersoner och företag

Telenor släpper nya produkter och tjänster för både privatpersoner och företag

Publicerat av: Redaktionen

Idag släpper Telenor nya produkter och tjänster för både privatpersoner och företag.

En ny uppsättning av telefonabonnemang med olika surfnivåer upp till obegränsat, tjänster för onlinesäkerhet och för företagen ett helt nytt upplägg för ramavtal, är några av nyheterna.

I en nyligen framtagen rapport säger 7 av 10 av Telenors kunder att de är oroliga för att bli utsatta för onlinebedrägerier och 4 av 10 uppger att de själva har blivit utsatta. Därför bygger Telenor vidare på sitt redan starka säkerhetserbjudande och blir först i Sverige med att lägga till Nätsäker, skydd mot nätkränkningar, i alla nya abonnemang.

Skydd mot nätkränkningar i alla nya Telenorabonnemang–         Vi lyssnar på våra kunder och har efter deras önskemål tagit fram ett helt nytt mobilerbjudande där bra säkerhetsskydd ingår. Jag är stolt över det arbete vi har gjort och de produkter vi nu kan erbjuda. Framför allt känns det bra att kunna möta den oro som finns kring säkerhet, säger June Solbekk, CMO för Telenor Consumer.

Nätsäker innebär exempelvis hjälp med att ta bort oönskade bilder på nätet, juridisk hjälp mot nätmobbning och falska profiler samt hjälp med polisanmälan. För den som har ett obegränsat abonnemang kommer ett mer omfattande skydd med.

Nätsäker Plus har utökat skydd mot ID-kapningar och ekonomisk förlust, högre grad av jurist- och psykologhjälp samt större ekonomiskt stöd. Båda varianterna innebär noll kronor i självrisk.

Sedan tidigare har Telenor även tjänsten Surfa Säkert.

Nytt ramavtal för företagskunder

Även för företagskunderna har Telenor tagit fram nya mer flexibla mobilabonnemang där kunderna själva kan välja storlek och plocka på sig en rad moduler som tilläggstjänster. Dessutom lanseras en helt ny modell för ramavtal för de större kunderna, med volymrabatt och enhetlig bindningstid för allt inom avtalet.

–          Vårt nya ramavtal innebär att företagskunder får all flexibilitet som behövs för att kommunikationen ska fungera på bästa sätt. Det kommer att underlätta vardagen för många av våra kunder, säger Jonas Edén, CMO för Telenor Företag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>