VMware Explore 2023 nya erbjudanden och innovationer inom tjänster och utökade partnerskap
Hem NYHETER VMware Explore 2023 nya erbjudanden och innovationer inom tjänster och utökade partnerskap

VMware Explore 2023 nya erbjudanden och innovationer inom tjänster och utökade partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Idag på VMware Explore 2023 i Barcelona offentliggjorde VMware,  en rad nya erbjudanden, tjänster och utökade partnerskap, som ger kunder bättre möjlighet att göra molnsmarta val i sin multi-cloud resa och utnyttja kraften i artificiell intelligens (AI).

I dagsläget fokuserar många företag på digital transformation för att kunna öka sin innovationstakt.

Tillsammans med sina partners hjälper VMware verksamheter att anamma ett  ”molnsmart” tillvägagångssätt, som erbjuder flexibilitet och valmöjligheter över flera moln, så att komplexitet med multi-cloud kan vändas till en konkurrensfördel. Samtidigt utökar VMware kundernas möjligheter att använda generativ AI i sin verksamhet genom att bygga vidare på de  AI-annonseringarna som gjordes under VMware Explore 2023 Las Vegas och etablera nya samarbeten med partners.

AI:s kraft kommer företag till godo 

VMware Explore 2023 nya erbjudanden och innovationer inom tjänster och utökade partnerskapPotentialen i generativ AI kan inte utnyttjas om inte företag kan skydda sin data och minimera IP-risken samtidigt som de tränar och anpassar sina AI-modeller. VMware tillkännagav idag nya initiativ och utökade partnerskap för att bistå företag i att anamma generativ artificiell intelligens och utnyttja värdet i tillförlitlig data. Detta inkluderar:

 • Introduktionen av VMware Private AI med Intel, en ny samarbetssatsning för att hjälpa företag att bygga och distribuera AI-modeller och öka AI-prestandan genom att utnyttja kraften i VMware Cloud Foundation och Intel AI:s mjukvarupaket, processorer och hårdvaruacceleratorer.
 • Ett samarbete mellan IBM och VMware som möjliggör IBM watsonx i lokala miljöer. Kunder kan kombinera VMware Private AI och Red Hat OpenShift för att möjliggöra snabba och transparenta generativa AI-funktioner.

Modernisera, optimera och skydda Multi-Cloud för företag 

Idag på VMware Explore Europa offentliggör VMware erbjudanden som ger kunderna möjlighet att utnyttja kraften i generativ AI samtidigt som de moderniserar, optimerar och skyddar applikationer, drift och data över alla moln. Detta inkluderar:

 • Introduktionen av VMware Data Services Manager, som ger IT möjlighet att hantera datatjänster som körs på VMware Cloud säkrare och på ett enhetligt sätt, och förbättringar av VMware Cloud Foundation som underlättar för modern AI/ML och generativa AI.
 • Google Cloud AlloyDB Omni, den första PostgreSQL-kompatibla databasen från tredje part som integreras med VMware Cloud Foundation via VMware Data Services Manager och VMware vSAN.
 • Omfattande förebyggande, identifiering och återställning av ransomware-attacker med den tekniska demonstration av VMware Intelligent Threat Detection och lansering av VMware Live Recovery.
 • Med fler än 50 partners globalt innefattar VMware Sovereign Cloud nu också nya utvecklings-, data- och säkerhetstjänster som exempelvis integrerade datatjänster i VMware Cloud Director, partners och utökade möjligheter av utvecklarcentrerade verktyg som VMware Tanzu och VMware NSX för att möjliggöra snabba applikationsleverans med exakta kontroller av dataflöden.
 • Nya uppdateringar av Spring, det ledande Java-utvecklingsramverket, plus förbättringar av Tanzu Application Platform, Tanzu Data Solutions och Tanzu Intelligence Services som hjälper team att utveckla, driva och optimera applikationer med högre prestanda snabbare, mer kostnadseffektivt och säkrare.

Förenkla, säkra och modernisera Edge-miljöer 

Företag och leverantörer av kommunikationstjänster söker nya sätt att förenkla, säkra och modernisera sina edge-miljöer. Därför offentliggör VMware nu nya innovationer för att hjälpa kunder att accelerera ”software-defined edge adoption”, inklusive:

 • Nya VMware Edge Cloud Orchestrator-telemetrifunktioner för att ge insikt och synlighet i edge-belastningar och identifiera edge-enheter.
 • Intelligent Assist för VMware Software-Defined Edge för att operationalisera uppkoppling, säkerhet och hantering av arbetsbelastningar, användare och IoT-enheter.
 • Ett utökat samarbete mellan Microsoft och VMware för att göra det möjligt för VMwares SASE-kunder att använda Microsoft Security Copilot, ett verktyg fokuserat på att identifiera hot och anomalier som använder generativ AI.
 • Ny arbetsflödeshubb för VMware Telco Cloud Automation för att stödja snabb utbyggnad av cellsajter.
 • Integration med Symantec Cloud Secure Web Gateway för att bättre säkra den mjukvarudefinierade kanten.

IT-Kanalen spännande samtal

Det gavs möjlighetern att träffa Anders Lidman, Sverigechef på VMware och kollegan Jan Hedlund, business solution strategist på VMware samt deras partner Edwin Weijdema, Field CTO EMEA at Veeam & Lead Cybersecurity Technologist på Veeam.  Gemsamt finns ett gedigt samarbete sedan flera år tillbaka, som desutom arbetar dem mot samma mål för att göra en säkrare världen och utnyttja kraften i artificiell intelligens (AI).  Ta del utav intervjuerna i artikeln del 2, som kommer i morgon, VMware Explore 2023 i Barcelona.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00