Westcon Security Solutions växer över hela Norden
Hem NYHETER Westcon Security Solutions växer över hela Norden

Westcon Security Solutions växer över hela Norden

Publicerat av: Redaktionen

Westcon Security Solutions växer över hela Norden

Westcon Security Solutions har haft en fantastisk tillväxt och har under sommaren expanderat med personal. Nu senast har dem anställt fem personer inom försäljning, presale och marknad till deras svenska team.  Du hittar hela teamet och kontaktuppgifter Westcon kontaktsida.

westcon_security_team”Vi ser en mycket positiv period framför oss med den starka tillverkarportfölj vi har och deras tillväxt. Genom de erbjudanden vi bygger upp inom tjänster så kommer vi att kunna erbjuda totala lösningar inom Unified Communication and Collaboration, Networking och Security”, säger Per-Erik Kask, General Manager Security Solutions Nordic & Baltic.

I och med tillväxten kommer Westcon nu att flytta ut till egna lokaler där deras 18 medarbetare inom Westcon Group kommer att erbjuda utbildning, workshops och samverkan mellan deras affärsområden och tillverkare.

Westcon Security Solutions Nordic & Baltic expanderar till Norge

Efter framgångarna i Sverige och Danmark fortsätter Westcon Security Solutions att växa i Norden och öppnar nu i Norge. Ett team lett av Paul Rasmussen är tillsatt och kommer erbjuda en bred portfölj och hög kompetens.

Det är rätt tid för vår nordiska expansion att börja bygga upp Security Solutions i Norge”, säger Per-Erik Kask. ”Med rekryteringen av ett starkt team välkända spelare i branschen med stor erfarenhet av distribution så ser vi en perfekt match med vår framgång i övriga länder.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00