​SAP Partner Award 2017 går till Stretch, itelligence och Implema
Hem NYHETER ​SAP Partner Award 2017 går till Stretch, itelligence och Implema

​SAP Partner Award 2017 går till Stretch, itelligence och Implema

Publicerat av: Redaktionen

Årets bästa SAP-partner för 2017 är utsedda och priset går till Stretch som årets innovationspartner och itelligence som årets molnpartner.

​SAP Partner Award 2017 går till Stretch, itelligence och Implema 2Den tredje pristagaren Implema lyckades dessutom med bedriften att för fjärde året i rad få utmärkelse som årets affärspartner.

Stretch får utmärkelsen Årets Innovationspartner. Motiveringen är att de med oförtruten energi satsat på SAP:s nya lösningar, anställt dedikerade säljresurser, samarbetat smidigt med SAP samt även visat ett öppet sinne, uthållighet och nytänkande.

Itelligence utnämndes till Årets Molnpartner. Under 2017 har företaget stärkt sin svenska organisationen med både säljare och nya konsulter. De har också satsat mer på SAP SuccessFactors och SAP:s molnbaserade ERP-lösningar.

Implema lyckades med bedriften att för fjärde året i rad få SAP:s utmärkelse Årets Affärspartner. För att lyckas med det måste man förutom att framgångsrikt sälja flera olika SAP-lösningar både i molnet och lokalt, samarbeta med andra affärspartner samt även etablera och utveckla kontaktnätet inom SAP och därigenom bredda både sin egen och SAP:s försäljning. Implema har under många år visat att man genom kompetensutveckling, fokus och envishet kan uppnå 100 procent kundreferenser.

– Ett stort grattis till Stretch, itelligence och Implema för deras utmärkelser – vi är alltid nöjda när våra partnerföretag är framgångsrika. 2017 var ett hett år för affärslösningar i molnet och våra partner har genom sin kunnighet och kundorientering lyckats få åtskilliga nya företag att satsa på SAP, framförallt i molnet. Vi ser fram emot ett minst lika framgångsrikt 2018, säger Mats Holmberg, Partner Manager på SAP.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00