InvisibleShield lanserar Glass+ VisionGuard  för Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone XR
Hem NYHETER InvisibleShield lanserar Glass+ VisionGuard för Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone XR

InvisibleShield lanserar Glass+ VisionGuard för Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone XR

Publicerat av: Redaktionen

InvisibleShield, världsledande inom skärmskydd och ett ZAGG-företag, lanserar Glass+ VisionGuard för Apples nya iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone XR.

InvisibleShield lanserar Glass+ VisionGuard för Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone XR 2VisionGuard är utrustad med effektiv EyeSafe-teknik, som filtrerar bort delar av det skadliga, blåa högenergiljuset från skärmen, men samtidigt bevarar färgerna och skärpan.

Användningen av digitala enheter ökar, vilket gör att vi i allt högre grad utsätts för blått högenergiljus. Blått högenergiljus är påfrestande för ögonen, och ger upphov till torra, irriterade ögon, sömnproblem, försämrad syn och för tidigt åldrade ögon, särskilt hos barn.

Enligt Nielsen spenderar den genomsnittliga vuxna personen mer än 9 timmar per dag framför en skärm. Enligt Vision Council blinkar en människa i genomsnitt 18 gånger per minut. När vi tittar på digitala bildskärmar minskar blinkningsfrekvensen, vilket orsakar torra, kliande och irriterade ögon – symtom som är tecken på att ögonen har överansträngts. Blått högenergiljus tränger djupare in i ögat, vilket kan ge skador på näthinnan. Forskning visar att det finns en koppling mellan blått ljus och långfristigt uppkommande synproblem, exempelvis åldersförändringar i gula fläcken (makuladegeneration) samt grå starr, som är vanliga orsaker till nedsatt syn.

Glass+ VisionGuard – med ett effektivt EyeSafe-skikt – filtrerar bort bildskärmens skadliga högenergiljus och ger det kraftfulla skydd som InvisibleShield har gjort sig känt för.

Ion Matrix-tekniken förstärker Glass+ VisionGuard på molekylnivå, men bevarar samtidigt skärmens glasliknande känsla och ger ett heltäckande skydd med utmärkt touchfunktion och skärpa.

– Vi använder mobila enheter i nästan alla livssituationer; vi skickar textmeddelanden till nära och kära, svarar på e-post i jobbet, använder sociala medier och konsumerar underhållning. Att vi ägnar så mycket tid framför skärmar, går ut över våra ögon. InvisibleShield Glass+ VisionGuard är utformat för att filtrera bort skadligt blått ljus utan att påverka färg och skärpa, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.

Glass+ VisionGuard ingår i en komplett svit av InvisibleShield-skärmskydd för iPhone X, Xs, iPhone Xs Max och iPhone XR  inklusive nya InvisibleShield Glass+ Anti-Glare, med en matt yta som förhindrar ljusreflektion mot skärmen och samtidigt ger ett tåligt, fingeravtrycksfritt skikt. Det nya InvisibleShield-sortimentet innefattar också skärmskydden HD Ultra, Glass Curve, Glass+ och Glass+ Privacy så väl som 360 Protection Case och Case-bundling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00