Red Hat och Oracle ingår i ett strategiskt molnsamarbete
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Red Hat och Oracle ingår ett strategiskt molnsamarbete

Red Hat och Oracle ingår ett strategiskt molnsamarbete

Publicerat av: Redaktionen

Tar Red Hat Enterprise Linux till Oracle Cloud Infrastructure – ger kunde större valmöjligheter i distribuerade molnmiljöer.

Red Hat och Oracle ingår ett strategiskt flerstegssamarbete för att ge kunder ett större urval av operativsystem att köra på Oracle molninfrastruktur (OCI).

Som första steg i samarbetet kan Red Hat Enterprise Linux nu köras på OCI som ett operativsystem som stöds.

Många företag runt om i världen använder Red Hat Enterprise Linux som operativsystem och OCI för sina molninitiativ. Nu kan dessa företag standardisera sin verksamhet genom att köra Red Hat Enterprise Linux på OCI. Därigenom får de en gemensam plattform som sträcker sig från datacentret till molnet.

Tack vare samarbetet kan certifierade konfigurationer av flexibla virtuella maskiner baserade på OCI nu köra Red Hat Enterprise Linux, och det går även att migrera befintliga workloads som redan körs på Red Hat Enterprise Linux till Red Hat Enterprise Linux på OCI. Flexibla virtuella maskiner på OCI kan skalas i steg så små som en enda CPU för att minimera slöseri med resurser.

Red Hat och Oracle ingår i ett strategiskt molnsamarbete Red Hat Enterprise Linux utgör ryggraden i Red Hats hybrida molnteknologiportfölj. Med detta samarbete kan Red Hats och Oracles gemensamma kunder nu skapa en grund för framtida datorinstallationer på Red Hat Enterprise Linux samtidigt som de behåller värdet av befintliga IT-investeringar.

Red Hat Enterprise Linux är nu certifierat för OCI. Red Hat Enterprise Linux stöds initialt av AMD, Intel och Arm-processorer.

Mer information om Red Hat Enterprise Linux på OCI finns här.

Dessutom har ett arbete påbörjats för att Red Hat Enterprise Linux ska certifieras på OCI:s bare-metal-servrar, vilket kan ge ökat skydd och högre prestanda jämfört med lokala miljöer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00