Hem NyheterUndersökningar Acronis förvärvar 5nine och lägger därmed till molnhantering och säkerhetsverktyg till sin tjänsteportfölj

Acronis förvärvar 5nine och lägger därmed till molnhantering och säkerhetsverktyg till sin tjänsteportfölj

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, meddelar idag uppköpet av 5nine, en global tillhandahållare av Microsoft Hyper-V och Azure molnhantering samt säkerhetslösningar. Som en del av avtalet kommer 5nine bli ett helägt dotterbolag till Acronis.

Acronis förvärvar 5nine och lägger därmed till molnhantering och säkerhetsverktyg till sin tjänsteportfölj 35nine erbjuder ”end-to-end” molnlösningar för Hyper-V, och är den första och enda agentfria, flerskiktssäkerhetslösningen för Hyper-V och Azure. Dess innovativa, kraftfulla och lättanvända programvara är designad för att minska kostnader, öka produktivitet och minska säkerhetsrisker.

Acronis kommer att integrera 5nine-tekniken i Acronis Cyber Platform, så att nya tjänster blir tillgängliga genom Acronis Cyber Cloud Solutions portal. 5nine’s lösningar gör det möjligt för leverantörer av hanterade tjänster (MSP) och IT-organisationer att förenkla samordning av molntjänster, skapa ny verksamhet och hantera sina kunders behov.

Acronis kommer tillsammans med 5nine att erbjuda kunder och partners ett enklare sätt att flytta processer från fysisk eller virtuell infrastruktur till Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure eller både och. 5nines förmåga att skapa enhetlig molnmigrering, hantering, övervakning och innovativa verktyg för processhantering gör det möjligt för kunder att täcka in cyberskyddets fem vektorer – säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd (SAPAS), för alla data, applikationer och system.

– Med Acronis kommer vi att kunna accelerera innovationstakten för produkter, expandera vår distributionskanal och utöka vår befintliga teknik för att svara på kundernas krav. Med den kunskap som vi erhållit under det senaste decenniet av att hantera och skydda Microsofts virtuella maskiner på våra kunders vägnar, är vi säkra på att detta uppköp kommer att öka övergången till molnteknik och garantera säkra och tillförlitliga installationer av molninfrastuktur över hela världen, säger Karen Armor, 5nines CEO.

Acronis ser ett värde i att kunna erbjuda 5nine’s tjänster till sina 50 000 partners i IT-kanalen, genom att möjliggöra för hanterings- (MSP) och molntjänstleverantörer att bättre kunna hantera sin hybridinfrastruktur vid arbetsbelastningar. Acronis förmåga att uppfylla krav på infrastrukturutveckling utefter plats, budget och användarsituation ger dem den ultimata kontrollen och flexibiliteten för att leverera cyberskydd med Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure och annat.

– Genom att addera 5nine’s lösningar till vår portfölj av produkter och tjänster för cyberskydd ger vi våra partners och kunder ett enkelt sätt att övergå till Microsofts hybridmolnplattform. Med en kombinerad lösning kommer organisationer att kunna flytta alla eller vissa processer till molnet och sedan hantera dem både lokalt och genom

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>