Hem Säkerhet Acronis lanserar Cyber Infrastructure 3.0

Acronis lanserar Cyber Infrastructure 3.0

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, tillkännager idag tillgängligheten av Acronis Cyber Infrastructure 3.0.

Acronis lanserar Cyber Infrastructure 3.0 3De ger en större uppdatering av sin universella mjukvarudefinierade infrastrukturlösning som använder maskinvara enligt branschstandard och kombinerar processer med lagring av beräkningar, programdefinierade nätverk, block, filer och objekt.

I och med denna uppdatering möjliggör Acronis för sina partners och kunder att förbättra prestanda och stabilitet för sin infrastruktur, sänka driftkostnad via flexibel licensiering och utöka support för lösningar för virtuella privata moln, hybridiserade moln, hanterade privata moln och hybridiserad lagring.

Med Acronis Cyber Infrastructure 3.0 får kunderna standardiserade ögonblicksbilder av program i VM-volymer under Linux och Windows samt flexibelt virtuellt nätverk med support för virtuella routers, source network address translation (SNAT), statiska och dynamiska IP-adresser. Tjänsteleverantörer kan nu enkelt hantera edge-kunder med stöd för multitenant-processer och självhjälpsmöjligheter som hjälper kunden att kontrollera och följa upp sina resurser. Tjänsteleverantörer kan även märka sina lösningar och integrera dem omärkligt med sina fakturerings- och CRM-program – en OpenStack-kompatibel API gör detta enkelt. En av de mest populära komponenterna är Acronis Backup Gateway: Den har nu fått många förbättringar såsom ett intuitivt användargränssnitt för geografisk spridning (geo-replication) samt asynkron spridning som gör att kunder kan bygga optimala backup-destinationer för lokal lagring och täcka privata och allmänna lagringsbehov.

”Den här uppdateringen är ett spännande steg för Acronis mot en fullständig uppsättning av cyberskyddslösningar till våra kunder. Tillsammans med Acronis Cyber Platform, som nyligen lanserades, är Acronis Cyber Infrastructure en stabil grund för cyberskyddstjänster från Acronis,” säger Serguei Beloussov, grundare och CEO för Acronis. ”Det är avgörande för vår vision av att kunna leverera cyberskydd ’end-to-end’.  Acronis förenklar kundernas processer för skydd av datadata så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.”

Acronis Cyber Infrastructure 3.0 förstärker Acronis förmåga att leverera ett fullständigt cyberskydd till kunder och partners där alla aspekter av cyberskyddet täcks in – säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd (SAPAS). Detta fullständiga angreppssätt hjälper företagen att övervinna de många utmaningar som moderna IT-avdelningar står inför såsom ökad komplexitet, säkerhetsfrågor och kostnader.  Genom denna nya uppdatering utökar Acronis det enkla, effektiva och säkra skyddet för kundernas data, program och system.

Vad är nytt i Acronis Cyber Infrastructure 3.0

*   Självhjälpsportal för effektiv resursallokering för slutkunder i multitenant-system med isolering mellan oberoende processer och projekt i en delad miljö.

*   Standardiserade ögonblicksbilder av VM-volymer kompatibla med Linux- och Microsoft Windows-installationer.

*   Hög tillgänglighet för VM med automatisk återställning  av processer vid fel.

*   Acronis Backup Gateway geo-replication med asynkron spridning och failover mellan två Acronis Cyber Infrastructure 3.0-kluster.

*   God tillgänglighet av hanteringspanel för Acronis Cyber Infrastructure Storage Appliance och förbättrad guide för konfigurering av utrustning.

*   En fullständig ändringslogg finns på https://dl.acronis.com/u/software-defined/relnotes.html

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>