Hem Säkerhet Acronis och Advantech tecknar ett globalt distributionsavtal om förstärkt cyberskydd för IoT

Acronis och Advantech tecknar ett globalt distributionsavtal om förstärkt cyberskydd för IoT

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en globalt ledande aktör inom cybersäkerhet, meddelade idag att de slutit ett nytt globalt distributionsavtal med Advantech som är en innovatör inom utveckling av intelligenta system.

Acronis och Advantech tecknar ett globalt distributionsavtal om förstärkt cyberskydd för IoT 2

Serguei Beloussov, Acronis Grundare och CEO

Parterna har sedan 2011 ett samarbetsavtal inom system och programvara och har sedan dess arbetat med att ta fram integrerade industriella lösningar. Som ett svar på den växande efterfrågan har parterna enats om att utöka det strategiska partnerskapet till distribution med hjälp av Acronis heltäckande sortiment av innovativa lösningar för cybersäkerhet.

Under flera år har Advantech utrustat sina enheter med WISE-PaaS-programvara som använder Acronis teknik för cyberskydd. Advantech kommer att fördjupa sitt samarbete med Acronis genom att integrera Acronis backup med WISE-PaaS/DeviceOn, den ledande lösningen för hantering av enheter och samordning. Därmed kommer Acronis lösningar att finnas inbyggda i Advantechs kort och system samt ett OPAL-förberett alternativ för säkerhetskopiering som specifikt arbetar med SQFlash, Advantechs egna SSD.

­­- Samarbetet med Acronis har gett oss goda erfarenheter, där deras produkter lever upp till efterfrågan på cyberskydd. Genom vårt globala distributionsavtal gör vi det möjligt för Advantechs kunder att få tillgång till både Acronis produktkvalitet och Advantechs världsomspännande tjänster, säger Miller Chang, Acronis IoT Chef.

Acronis lösningar täcker alla fem vektorer för cyberskydd: säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd (SAPAS). Därmed har Acronis användare tillgång till den unika och fördelaktiga positionen inom datasäkerhet och data.

­- Vi ser det nya avtalet med Advantech som en spännande utökning av vårt samarbete. Vi är övertygade om att vi tillsammans med Advantechs imponerande distributionsnät kommer att skapa en bättre position på marknaden samt ha möjlighet att förse cyberskydd med hög kvalitet till organisationer över hela världen, säger Serguei Beloussov, Acronis Grundare och CEO.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>