Acronis och brittiska BT inleder nytt samarbete – vill motverka ökningen av cyberattacker i Storbritannien
Hem Säkerhet Acronis och brittiska BT inleder nytt samarbete

Acronis och brittiska BT inleder nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Acronis har inlett ett nytt samarbete med BT som är Storbritanniens ledande leverantör av telekom-, nätverks- och säkerhetstjänster för att motverka ökningen av cyberattacker i Storbritannien.

Acronis och brittiska BT inleder nytt samarbete – vill motverka ökningen av cyberattacker i Storbritannien

Samarbetet gör att BT nu kan erbjuda utökade cyberskyddslösningar för småföretag och hemmakontor.

Samarbetet är ett resultat av de ökande cyberattackerna som sker i Storbritannien – bara under 2020 har antalet attacker ökat med hela 20%. En av anledningarna bakom ökningen tros vara pandemin som gjort att cyberkriminella riktat attacker mot individer som arbetat hemifrån, vilket gjort att de lättare kunnat komma åt värdefulla data från företagens nätverk.

– Det senaste året har inneburit stora utmaningar när det gäller skydd för organisationer i alla olika storlekar. Dessvärre förväntas dessa attacker accelerera under 2021 då cyberbrottslingar fortsätter att angripa distansarbetande med mindre säkra system. Därför är vi glada att kunna hjälpa BT att skydda både småföretag och hemmakontor på ett effektivt och prisvärt sätt, säger Pasha Ershow, Revenue Officer for Global Sales på Acronis.

Cyberskyddslösningen som erbjuds BT är baserad på Acronis unika, AI-förstärkta integration av backup och skydd mot skadlig programvara. Den garanterar att användaren har backup utan skadlig programvara och möjliggör en säker återställning. Den stoppar också cyberattacker proaktivt med Vb100-certifierat skydd mot skadlig programvara och automatisk återställning av alla påverkade filer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>