Kyocera Document Solutions Nordic ingår partnerskap med ITS Nordic
Hem Nyheter Kyocera Document Solutions Nordic ingår partnerskap med ITS Nordic

Kyocera Document Solutions Nordic ingår partnerskap med ITS Nordic

Publicerat av: Redaktionen

Kyocera Document Solutions Nordic fortsätter att förse svenska företag och organisationer med lösningar för utskrifts- och dokumenthantering.

Kyocera Document Solutions Nordic ingår partnerskap med ITS Nordic

Johan Fensby, Country Manager för Kyocera i Sverige och Norge

I det arbetet är det viktigt att säkerställa rätt samarbetspartners.

”När vi startar ett samarbete med en ny partner är det viktigt att det företaget har en kunskap om vår marknad, en vision om att starta en gemensam resa med oss samt en stark egen bas att stå på. När vi nu börjar arbeta ihop med ITS Nordic känner vi att vi har hittat precis det” säger Johan Fensby, Country Manager för Kyocera i Sverige och Norge.

”Det är extra roligt att kunna skapa nya och framåtblickande partnerskap i den turbulenta tid vi befinner oss i” fortsätter Johan. ”ITS Nordic kommer fungera utmärkt som en stark länk i vår kedja av andra duktiga återförsäljare i såväl Sverige som Norge”.

ITS Nordic ser sig själv som en pålitlig IT-partner som tar ansvar, är en tillgänglig och problemlösande leverantör av smarta IT-, telekom- och utskriftslösningar till alla typer av företag. ITS Nordic och Kyocera delar många värderingar och inte minst är pålitlighet ett ord som är centralt för båda företagen.

”För ITS Nordic AB är det oerhört viktigt att vi väljer att arbeta med professionella partners som vill vara med oss i utvecklingen av morgondagens kunderbjudanden. Vi lyckas när vi lyckas tillsammans, alltid med kunden i centrum och vi ser fram emot att nu få påbörja detta arbete tillsammans med Kyocera” säger Richard Kendrick, Försäljnings- och konsultchef/vVD på ITS Nordic.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>