Hem Nyheter Acronis omnämns som ”Visionär” i Gartners 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions

Acronis omnämns som ”Visionär” i Gartners 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, omnämndes som Visionär i Gartners 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions, till följd av sin position som en nischleverantör under 2019.

Acronis omnämns som "Visionär" i Gartners 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions 2

Acronis grundare och CEO Serguei ”SB” Beloussov.

Utnämningen till Visionär gjordes i samband med att Acronis presenterade tjänsten katastrofåterställning som en del av portföljen Acronis Cyber Cloud for Enterprise, samt ytterligare förbättringar av plattformen Acronis Cyber Backup med nya cybersäkerhetsfunktioner och utökning av sina funktioner för VM-backup.

Rapporten understryker Acronis starka branschfokus med cyberskyddslösningar riktade till vertikaler inom fordonsindustri, hälsovård, energisektorn och myndigheter. Acronis berömdes också för sina långtgående ansträngningar till lokalisering av produkter och dokumentation, för närvarande tillgängliga på 25 olika språk vilket överträffar alla andra leverantörer som utvärderades.

Dessutom visade rapporten att Acronis skydd mot utpressningsprogram och förmåga att verifiera autenticitet och återläsning av backuper tydligt skilde sig från andra erbjudanden om cybersäkerhet på marknaden.

”Under de senaste åren har Acronis skiftat sitt fokus från backuplösningar till cyberskydd och med en holistisk strategi som kombinerar dataskydd och cybersäkerhet. Det är uppmuntrande att Gartner nu betraktar vår nyckelstrategi runt cyberskydd som Visionär och tydligt ser de kritiska sambanden mellan backup och cybersäkerhet”, säger Acronis grundare och CEO Serguei ”SB” Beloussov.

Även om Gartners rapport 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions riktar sig till datacenter så har primärt fokus för Acronis alltid varit skydd för edge och endpoint. Beloussov fortsätter, ”Vi har en unik möjlighet att leverera cyberskydd för storföretag med fokus på processer i edge och endpoint. Vår nyaste lösning Acronis Cyber Protect ger AI-understött skydd mot skadlig programvara, utvärdering av sårbarhet och hantering av uppdateringar, kontinuerligt dataskydd, URL-filtrering och snabb och tillförlitlig backup samt katastrofåterställning, allt detta styrt från en lättanvänd konsol”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>