Hem Säkerhet Acronis tillgängliggör cyberskyddslösning som säkrar distansarbete

Acronis tillgängliggör cyberskyddslösning som säkrar distansarbete

Publicerat av: Redaktionen

Acronis tillkännagav idag att lösningen Acronis Cyber Protect nu finns tillgänglig för alla i en beta-version. Cyber Protect, integrerar dataskydd, cybersäkerhet och endpoint management med syfte att skapa en säker arbetsmiljö på distans.

Acronis tillgängliggör cyberskyddslösning som säkrar distansarbete 3Den här utgåvan gör det möjligt för IT-team att prova på tekniken och distribuera lösningens unika kapacitet i alla miljöer för att skydda alla data, applikationer och system.

– Ökningen av hemarbete som ett resultat av Coronapandemin erbjuder såklart många fördelar, men gör samtidigt att värdefulla företagsdata riskerar att utsättas för cyberattacker. Genom den här beta-versionen vill vi hjälpa flera organisationer och privatpersoner att skydda sina data och enheter, säger Serguei Beloussov, Acronis vd och grundare.

En nyligen genomförd studie av undersökningsföretaget Gartner visar att 74% av organisationer globalt avser att permanent låta en del av sina anställda arbeta på distans. Ett omfattande och beprövat cyberskydd – som inte ökar komplexiteten eller IT-bemanningskraven – har blivit ett kritiskt affärsbehov men också en konkurrensfördel.

Inbyggt skydd för fjärrarbetet
• Sårbarheter från webbapplikationer blockeras automatiskt
• Online-möten via Zoom, WebEx, MS Team eller andra är skyddade för att förhindra stöld av session-ID

Proaktivt cyberskydd
• AI-baserat beteendemässigt och heuristiskt anti-malware stoppar ransomware och kryptojackingattacker i realtid
• Acronis Cyber Protect är VB100-certifierat. Dess unika kapacitet och integrationer fick nyligen 2020 New Product Innovation Award för dataskydd från Frost & Sullivan

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>