Idag är det officiellt: AddPro ansluter sig till itm8 för att ytterligare lyfta den digitala transformationen för europeiska företag
Hem DIGITALA VERKTYG AddPro ansluter sig till itm8 för att ytterligare lyfta den digitala transformationen för europeiska företag

AddPro ansluter sig till itm8 för att ytterligare lyfta den digitala transformationen för europeiska företag

Publicerat av: Redaktionen

500 danska och svenskbaserade digitala transformationsspecialister från AddPro ansluter sig till itm8-ekosystemet idag, efter att danska myndigheter slutgiltigt godkänt förvärvet.

Tillägget av AddPro höjer nivån på den digitala transformationskapacitet som itm8 erbjuder företag i norra Europa.

Det tillkännagavs först den 19:e maj 2022 att AddPro skulle gå med i itm8-ekosystemet och fortsätter att drivas som sitt eget varumärke i gruppen – och idag blev det officiellt.

Genom att introducera AddPros kapacitet inom affärslösningar, datalager och automatiseringar i itm8-ekosystemet kommer kvaliteten och tillgängligheten av digitala tjänster för nordiska företag att öka, i syfte att modernisera och förändra sitt sätt att göra affärer.

AddPro är ett perfekt tillskott till itm8-familjen. Att gå samman höjer vår kollektiva kapacitet och utökar vårt erbjudande. Vi har fått sällskap av exceptionellt kvalificerade och professionella nya specialister och kollegor i AddPro, som kommer att tillföra ett enormt nytt värde till våra kunder, och vi är glada att officiellt välkomna dem till familjen, säger Henrik Kastbjerg, koncernchef, itm8.

Idag är det officiellt: AddPro ansluter sig till itm8 för att ytterligare lyfta den digitala transformationen för europeiska företag

Henrik Kastbjerg, koncernchef, itm8 tillsammans med Nicklas Persson CEO, AddPro

Nyttmajoritetsägande bekräftas
I takt med att AddPro officiellt ansluter sig till itm8-ekosystemet har itm8:s uppdaterade ägarstruktur också bekräftats. Från och med den 5 oktober2022, har Axcel Management med stöd av Chr. Augustinus Fabrikker blivit nya majoritetsintressenter i itm8.Deras starka fokus på danska värderingar och ambition att lyfta affärer, är en utmärkt matchning för de framtida ambitionerna för itm8.

De två danska investerarna ersätter det brittiska riskkapitalbolaget Hg som majoritetsägare, uppbackade av en lång rad partners från ledningen och medarbetare inom AddPro och itm8. Vi är nu redo för accelererad tillväxt och ett förnyat fokus på att leverera högkvalitativa transformationstjänster till kunder över hela norra Europa.

Tillskottet av AddPro ger oss ett starkt fotfäste i Sverige och våra nya partners i Axcel och Chr. Augustinus Fabrikker matchar våra ambitioner om tillväxt och ytterligare expansion. Tillsammans har vi en stark position för att hjälpa företag i norra Europa att förändra sitt sätt att göra affärer, säger Henrik Kastbjerg, koncernchef, itm8.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00