AddSecure förvärvar DigiComm Group och stärker sitt IoT-erbjudande
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER AddSecure förvärvar DigiComm Group och stärker nu sitt IoT-erbjudande

AddSecure förvärvar DigiComm Group och stärker nu sitt IoT-erbjudande

Publicerat av: Redaktionen

Genom förvärvet utökar AddSecuregruppen sitt fotavtryck i DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz) och får tillgång till ett brett utbud av expertis och erbjudanden inom kritisk infrastruktur.

Dessutom går företaget in i ett nytt applikationsområde, smart avfallshantering.

AddSecuregruppen, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end lösningar, tillkännagav idag förvärvet av DigiComm Group, en ledande tysk leverantör av lösningar för kritisk infrastruktur. Förvärvet inkluderar tre oberoende företag men som har ett nära samarbete: DigiComm GmbH, Temeno GmbH och Insert IT GmbH.

Genom förvärvet av DigiComm Group utökar AddSecure sin närvaro i DACH-regionen och får tillgång till ett brett utbud av expertis och erbjudanden inom kritisk infrastruktur. På så sätt förstärks företagets redan gedigna kompetens och expertis inom säker kritisk kommunikation. Dessutom innebär förvärvet att AddSecure går in på den framväxande marknaden för smart avfallshantering.

AddSecure förvärvar DigiComm Group och stärker sitt IoT-erbjudande

Stefan Albertsson

– Vi är glada över att välkomna DigiComm Group till AddSecure-familjen. Deras omfattande kunskap och erfarenhet av kritiska infrastrukturlösningar kompletterar vår befintliga lösningsportfölj. Dessutom gör förvärvet det möjligt för oss att fortsätta vår expansion i DACH-regionen där vi kommer att dra nytta av DigiComm Groups etablerade kundbas och starka marknadsnärvaro, säger Stefan Albertsson, vd för AddSecure.

För DigiComm Group innebär förvärvet en betydande milstolpe i företagets tillväxtresa.

Genom att bli en del av AddSecure får företaget tillgång till såväl finansiell stabilitet som resurserna hos en större, expansiv aktör. Detta gör det möjligt för DigiComm Group att gå in i nästa tillväxtfas och ytterligare stärka sin marknadsposition.

– Vi ser fram emot att ingå i AddSecuregruppen. Detta kommer att göra det möjligt för oss att accelerera våra tillväxtplaner och ge våra kunder ett ännu bredare utbud av innovativa lösningar. Tillsammans kommer vi att fortsätta att leverera utomordentligt värde och service till våra kunder, säger Carl von Campe, vd för DigiComm Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00