Hem Säkerhet Affärsnytta med AI och Cybersäkerhet stora ämnen på årets Microsoft Tech Days

Affärsnytta med AI och Cybersäkerhet stora ämnen på årets Microsoft Tech Days

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhet, vardagsdigitalisering och hur du framtidssäkrar din karriär i en AI-värld, det är några av ämnena när några av världens främsta inom IT kommer till Microsoft Tech Days i Stockholm den 22–24 oktober.

Affärsnytta med AI och Cybersäkerhet stora ämnen på årets Microsoft Tech Days 2

Ann Loggert Torp, projektledare för Microsoft Tech Days på Kistamässan 22-24 oktober.

Ann Loggert Torp är projektledare och berättar mer om höjdpunkterna.

Hej Ann, varför ska man besöka Tech Days?

-Tech Days är mötesplatsen där du oavsett om du proffs på AI-teknik, utvecklare av innovativa appar eller allmänt intresserad av de senaste trenderna inom IT, kan hitta områden där vi kan visa dig framtidens teknik. Det händer mycket nu och det händer snabbt!

Vad är nytt i år på Tech Days?

-Det mesta är ju nytt, även om formatet är detsamma. Vi firar 10 år och det kommer märkas så klart. Vårt seminarieprogram speglar inte bara branschens, utan hela samhällets utmaningar och IT-lösningar. Cybersäkerhet till exempel är ett ämne vi har på agendan i år, och som är något alla företag och organisationer behöver ta hänsyn till. Vi har bland annat Paula Januszkiewicz, en av världens mest kända cybersäkerhetsexperter och grundare av välkända bolaget Cqure, på plats för att inte bara prata utan också demonstrera hur lätt det är att hacka osäkrade system.

Vilka ämnen är heta i år?

-Vi har flera föreläsarna inom AI, vilket kommer starkt inom alla områden. James Whittaker är det mest kända namnet, men även Ashok Samal och Bunmi Durowoju båda från Microsoft och Errol Koolmeiter som är ansvarig för AI för HM kommer och pratar om fokus på affärsnyttan med AI och hur du undviker misstag i dina satsningar. Vad man än tycker om AI så står det klart att det kommer förändra våra liv, på Tech Days visar vi dig hur, avslutar Ann.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>