Hem EVENTEvent Bevakning Hack for Sweden på Sverigeturné!

Hack for Sweden på Sverigeturné!

Publicerat av: Redaktionen

Vi åker på Sverigeturné!

Hack for Sweden på Sverigeturné! 2

Vår projektledare Ann Molin kommer ta med Hack for Sweden på Sverigeturné kommande vecka.

Måndag 21 okt. Vår projektledare Ann Molin deltar i öppnandet av FN:s nya globala innovationscenter i Lund, det andra i världen! Grattis till Ideon Science Park säger vi och ser fram emot att utforska samarbetet. Fokus är att stötta bolag som har ett tydligt sikte på att lösa de 17 globala målen.

Onsdag 23 okt. På Nationella Innovationsrådets dag i Kalmar arrangerar vi hackathon workshop för särskilt inbjudna ur Kalmars innovationsekosystem. Ser fram emot att hacka med Nationella Innovationsrådet och  Kalmar!

Torsdag 24 okt. Nystartade Swedish GovTech, med vår projektledare Ann Molin i styrelsen, bjuder in till en första workshop på H2 Health Hub i Stockholm. Hur kan vi utveckla #govtech i Sverige?

Fredag 25 okt. Vi avslutar veckan med blåljus verksamheterna i Norrland! Tillsammans med Polismyndigheten och polischef Andreas Zehlander bjuder vi in till innovationsworkshop för Räddningstjänsten, Kustbevakningen, SOS Alarm, Tullverket, Sjöräddningssällskapet och Länsstyrelsen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>