Akamai fortsätter att växa i Norden med ny partner i Finland
Hem NYHETER Akamai fortsätter att växa i Norden med ny partner i Finland

Akamai fortsätter att växa i Norden med ny partner i Finland

Publicerat av: Redaktionen

Akamai Technologies har tecknat samarbetsavtal med Finlands digitala innovationsspecialist Frantic.

Akamai fortsätter att växa i Norden med ny partner i Finland 2Samarbetet kommer att kunna ge nordiska kunder möjlighet att driva sin digitala verksamhet på ett tillförlitligt och säkert sätt med hjälp av Akamais webbtjänster och Akamai Intelligent Edge-plattformen.

Med 20 års digital kompetens har Frantic utvecklat och genomfört framgångsrika online-strategier för stora varumärken som Finnair, Kemira, Vantaan Energia och SOK. Nu inleder Akamai och Frantic ett nordiskt samarbete för att kunna erbjuda Frantics kunder ännu bättre service inom webbtjänster.

– Eftersom företag omfamnar digitaliseringen blir det allt viktigare med en tillförlitlig service och hög datasäkerhet. Med Akamai fungerar webbtjänsterna snabbt för användare oavsett var de befinner sig, medan våra kunder är skyddade mot nätverksangrepp tack vare Akamais utmärkta säkerhetsfunktioner. Det känns väldigt bra att kunna tillhandahålla en webbtjänst med etthundra procent tillgänglighetslöfte, säger Oskari Ojala, Senior Developer, Frantic.

Akamais globalt distribuerade Intelligent Platform är världens största och mest pålitliga Content Delivery Network (CDN). Den har kapacitet att leverera cirka 95 exabyte data per år till biljarder olika enheter. Den enorma kapaciteten hos denna molnplattform hjälper organisationer att leverera webbinnehåll, video, affärsapplikationer och API-er på ett snabbt, pålitligt och säkert sätt för att säkerställa att deras kunder ska kunna ta del av de bästa möjliga digitala upplevelserna.

Akamais portfölj av Edge-skydd, webb- och mobilprestanda, företagsåtkomst och videoleveranslösningar stöds av en dygnet runt-övervakning och prisbelönt kundsupport.

Kombinationen av oöverträffad skalbarhet, spetsteknik och den tekniska kompetensen hos internetspecialisterna gör det möjligt för Akamais och Frantics kunder att framgångsrikt digitalisera och omvandla sina företag för att få en konkurrensfördel.

– Frantic har redan en lång erfarenhet av att arbeta med Akamais Web Performance och Cyber Security-lösningar via de ledande finska företagskunderna som vi har tillsammans. Frantics bevisade förmåga att integrera Akamai-tjänster gör det ett logiskt att bilda ett formellt partnerskap i Finland. Vi är glada över att Frantic nu ingår i Akamai Net Alliance Partnership-programmet och tillsammans ska vi se till att fler finländska företag kan dra nytta av en optimerad och säker webbleverans, säger Lars Engdahl, regional försäljningschef på Akamai Nordic.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00