ALSO lägger till BitTitan MSPComplete på Cloud Marketplace

[KANALRÖST] ALSO inleder ett samarbete med den globala tjänstleverantören BitTitan för att driva på produktiviteten och sänka kostnaderna genom skalbara och effektiva IT-lösningar.

ALSO lägger till BitTitan MSPComplete på Cloud Marketplace 1Via ALSO Cloud Marketplace, kommer nu kanalpartners att få tillgång till MigrationWiz, det mest populära verktyget för molnmigration.

MigrationWiz är sedan 2007 det mest använda migrationsverktyget för IT-tjänstleverantörer för att flytta kunder från en rad fysiska datormiljöer till molnet. Med User Migration Bundle kombineras migrationen av en mängd populära arbetsbelastningsprojekt som brevlådor, dokument och filer i en enda licens, för att skära ned kostnaderna och ge IT-tjänstleverantörer större flexibilitet. För ALSO-partners som letar efter en mer robust plattform för tjänstleverans är MSPComplete ett stöd i standardisering och centralisering av silos för IT-dokument; benchmark, övervakning av individuella uppgifter samt automatisering av företagsprocesser för förbättrad effektivitet och skalbarhet.

“BitTitan är en välkänd marknadsledare inom molnanpassning och automatisering av administrerade tjänster, och vi är glada över att kunna erbjuda våra återförsäljare MSPComplete på ALSO Cloud Marketplace”, säger David Treiberg, Director of Consumptional Business, ALSO. “Eftersom fler och fler organisationer vänder sig till molnet för att få bättre affärsresultat passar BitTitans erbjudande tjänstleverantörens verksamhet perfekt och hjälper till att förbättra dess tjänsters synlighet och stadga.” 

“ALSO har snabbt blivit en uppskattad partner till BitTitan på den europeiska marknaden genom att vi delar visionen om att ge våra kunder tillförlitliga och effektiva tekniska lösningar”, säger Emily Fowler, Strategic Alliances Manager på BitTitan. “BitTitans lösningar som är tillgängliga för IT-tjänstleverantörer på ALSO Cloud Marketplace gör det möjligt att friktionsfritt flytta över till molnet och förbättra tjänstleveransens synlighet och effektivitet och på så sätt uppnå mer effektiva och vinstgivande affärer.”

 BitTitan-lösningar finns nu tillgängliga på ALSO Cloud Marketplace, www.alsocloud.se