Hem KANALRÖST Hur många lösenord har du?

Hur många lösenord har du?

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Ser dina lösenord ut som de här; “QWERTY” “123456” eller bubbblaren “Semester2020”, så bör du tänka om.

Hur många lösenord har du? 3Ett påtvingat lösenordsbyte kommer alltid som en överraskning. Vi förbannar oss och skriver en ny post-it lapp. Hur många lösenord har man? Flera hundra om man räknar ALLA inloggningar, cloudtjänsterna, webportalerna, de interna systemen, messade engångslösenord, de autogenererade och de som borde bytts för länge sedan och så de lösenord man glömt.

Men det behöver inte vara så här. Några av de leverantörer som förser oss med engångslösenord har haft en intressant produktutveckling. En av dem är Thales och deras produkt SafeNet Trusted Access (STA). Med STA får du som användare en enda policybaserad inloggning, Till ALLT!

För dig som jobbar på IT säkerhetsavdelningen, sätt dig in i det här och du kommer bli en hjälte.

Var med på webinariet den 11 juni och eller besök vår informationssida för att ta del av filmer och white papers som förklara allt.

Webinar ANMÄL DIG HÄR

Mer information om THALES STA

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00