Så växer Also med tjänster, moln
Hem DISTRIBUTÖRALSO Also stärker molnportföljen med fler Microsoft-tjänster

Also stärker molnportföljen med fler Microsoft-tjänster

Publicerat av: Redaktionen
Eva Forsgren, sverigechef på Also.

Eva Forsgren, sverigechef på Also.

Distributören Also meddelar att man går in i Microsofts molnprogram Cloud Solution Provider. Det ska stärka deras möjligheter att hjälpa återförsäljare möta ett bredare spektrum av behov hos kunderna, och samtidigt skapa större möjligheter till ökad lönsamhet.

De nya tjänsterna som programmet medför kommer att ingå i Alsos Cloud Marketplace-plattform. Inledningsvis handlar det om Office 365 och Windows Intune.

”Täcker alla behov”

– Genom att tillföra alla de nya möjligheterna i Microsoft Cloud Solution Provider-programmet till våra återförsäljare täcker vi alla kundbehov, från produkter till licenser och tjänster via en kompetent leverantör, säger sverigechefen Eva Forsgren.

Also Cloud Marketplace ger också Also:s återförsäljare möjlighet att ta hand om hela livscykeln för kunder, från försäljningen av kombinerade lösningar och tjänster för automatiska uppdateringar, fakturering och rapportering, förklarar hon.

Bäddar för expansion

Enligt Anouar Ben Jemia, affärsområdesansvarig hos Also inom mjukvara, innebär Microsoft-programmet möjligheter för återförsäljare inte bara att öka lönsamheten i befintliga affärer, utan också att nå fler kunder och utöka sin verkamhet.

– Med tjänster från Microsoft CSP-programmet, har vi utökat vår molntjänstportfölj avsevärt på varje lokal marknadsplats, och vi kan erbjuda kunderna fler alternativ som är avgörande när man försöker expandera sina verksamheter ”, säger han.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>