Alla kan nu bli apputvecklare med SAP:s nya kodfria AI-verktyg
Hem NYHETERAI Alla kan nu bli apputvecklare med SAP:s nya kodfria AI-verktyg

Alla kan nu bli apputvecklare med SAP:s nya kodfria AI-verktyg

Publicerat av: Redaktionen

SAP presenterar i dag nya produkter och tjänster som gör att lekmannautvecklare och avancerade användare lättare kan bidra till tekniska framsteg på jobbet.

Pandemin har lyft fram bristen på utbildad arbetskraft som en av de största utmaningarna för företag runt om i världen.

Enligt IDC kommer bristen på heltidsarbetande utvecklare öka från 1,4 miljoner 2021 till 4 miljoner 2025.

Bland nyheterna från SAP finns nya verktyg, integrationer, inbyggd AI och utbildningsprogram för att hjälpa kunder med nya tekniska kunskaper som behövs för att gå över till molnet.

Lanseringen gjordes på SAP TechEd, SAP:s globala utvecklarkonferens, som äger rum på nätet mellan den 16 och 18 november 2021.

– Framtiden ligger i molnet för alla våra kunder och partner över hela världen. Att få tillgång till rätt medarbetare med den kunskap som behövs för att bidra kan vara en utmaning. De verktyg och program som SAP presenterar i dag kommer att vara till stor hjälp för både lekmannautvecklare och proffsutvecklare, säger Juergen Mueller, CTO och styrelsemedlem på SAP.

DHL utvecklar utan kod med SAP AppGyver

Alla kan nu bli apputvecklare med SAP:s nya kodfria AI-verktygSAP visade också en ny möjlighet att utveckla applikationer helt utan kod på SAP Business Technology Platform (SAP BTP). Genom kodfri utveckling och automatisering med SAP AppGyver, förbättrad utveckling med begränsad kod i SAP Business Application Studio och möjlighet till förhandsvisning av SAP Process Automation, får kunderna nya sätt att dra nytta av sina tekniskt intresserade medarbetare – oavsett om de arbetar på IT-avdelningen eller inte.

Logistikföretaget DHL använder SAP AppGyver för att digitalisera processer och effektivisera de anställdas hantering av alla fordon.

– Med SAP AppGyver skapade vi en mobilapp på iOS och Android för att bättre hantera skaderapporter för våra lastbilar och släp över hela Europa. Appen hjälpte oss att öka tillförlitligheten i rapporteringen samtidigt som inspektionerna blev mer bekväma för anställda ute på fältet, säger Ilari Aarikka, Director Trailer Pool & Fleet på DHL.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00