Hem NYHETER AWS och Red Hat i fördjupat samarbete – lanserar Amazon Red Hat OpenShift

AWS och Red Hat i fördjupat samarbete – lanserar Amazon Red Hat OpenShift

Publicerat av: Redaktionen

Red Hat släpper, tillsammans med Amazon Web Services, Amazon Red Hat OpenShift – en managerad Kubernetes-tjänst med full support som körs i AWS-molnet. 

AWS och Red Hat i fördjupat samarbete – lanserar Amazon Red Hat OpenShift 1Tjänsten gör det möjligt att snabbt bygga och driftsätta applikationer i det publika molnet med Red Hats ledande Kubernetes-plattform.

Molntjänster har snabbt blivit en stapelvara i IT-miljön för många företag och i takt med att organisation efter organisation lagt till dem som en del i sin digitala transformation har det blivit allt tydligare att det finns många olika sätt att göra det.

För IT-beslutsfattare innebär det att det finns en uppsjö av strategier, tjänster och produkter de kan använda för att möta de allt större krav som ställs på allt från daglig drift till applikationsutveckling.

– Vi ser ofta hur man aktivt söker tips och råd för hur de ska hantera de stora förändringar som skett i takt med att ny teknologi kommit in i verksamheten – från molntjänster till container-baserad applikationsutveckling. Det här fördjupade samarbetet mellan Red Hat och AWS och nya Amazon Red Hat OpenShift ger dem nya möjligheter att göra just det, säger Sathish Balakrishnan, vice president, Hosted Platforms på Red Hat.

Amazon Red Hat OpenShift är en managerad lösning som gör det snabbare och enklare att bygga och driftsätta applikationer i AWS-molnet med hjälp av Red Hats kraftfulla Kubernetes-plattform – med hjälp av samma verktyg och samma API:er som idag. Utvecklare kommer att kunna bygga containeriserade applikationer som integrerar med fler än 170 AWS-tjänster, vilket ger helt nya möjligheter till innovation och skalbarhet.

Bland annat innebär den nya tjänsten att kunder kan starta Red Hat OpenShift-klusters med samma fördelar som övriga AWS-tjänster, de listas i AWS Console, erbjuds med en on-demand betallösning som samfaktureras av AWS och möjligheten att få support direkt från AWS.

Med Amazon Red Hat OpenShift får företag tillgång till världens mest omfattande Kubernetes-plattform direkt i molnet. Företag som redan använder Red hat OpenShift kan därmed snabbt och enkelt flytta arbetslaster och applikationer mellan molnet och det egna datacentret i takt med att affärsbehoven förändras.

  • Till skillnad från flera andra leverantörer ser vi inte hur Kubernetes kan bli verkligt framgångsrikt om det byggs på äldre infrastruktur för virtualisering, eller läggs som ytterligare ett lager över olika proprietära lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00