Cisco AppDynamics Cloud håller molnet högpresterande
Hem DIGITALA VERKTYG Cisco AppDynamics Cloud håller molnet högpresterande

Cisco AppDynamics Cloud håller molnet högpresterande

Publicerat av: Redaktionen

I samband med Cisco Live lanseras den marknadsledande analysplattformen AppDynamics för Cloud Native-teknologier.

AppDynamics Cloud ska maximera nyttan av molnapplikationer genom att kontinuerligt övervaka applikationers prestanda och underlätta underhåll och optimering.

”AppDynamics Cloud levererar kraft och användbarhet i ett enda, intuitivt gränssnitt. Det sätter fokus där det behöver vara – på 360-graders synlighet och insikter, och förmågan att vidta åtgärder som leder till utmärkta applikationsupplevelser varje gång”, säger Liz Centoni, EVP, Chief Strategy Officer, GM of Applications på Cisco.

AppDynamics förvärvades av Cisco 2017 och plattformen har sedan dess varit en central produkt i företagets erbjudande. Med AppDynamics Cloud tar man nu nästa steg i utvecklingen.

Cisco AppDynamics Cloud håller molnet högpresterandeAppDynamics Cloud maximerar affärsnytta och kundupplevelser genom att möjliggöra kontinuerlig optimering av molnbaserade applikationer. Tjänsten snabbar upp spårning och lösning av prestandaproblem innan de hinner ha negativ påverkan på verksamheten eller varumärket. Data är integrerat med OpenTelemetry-standarden och tekniska partnerskap med molnföretag. Den möjliggör närmare samarbete mellan utvecklings- och underhållsteam, även i DevOps-baserade utvecklingsmiljöer med utspridda arkitekturer och distribuerade tjänster.

Bland de kunder som använder AppDynamics finns den globala modekedjan Carhartt.

”Modeindustrin är mer komplex, dynamisk och konkurrenskraftig än någonsin. Varje aspekt av din verksamhet – från inköp och försäljning till kundservice – måste vara hundraprocentig, eftersom även minsta försening eller störning kan ha stor påverkan på allt från tillverkningen till kunders möjlighet att handla online. Det är ett måste att ha fullständig insyn i varje hörn av verksamheten för att se till att allt fungerar smidigt, vilket vanligtvis är lättare sagt än gjort”, säger Tim Masey, ansvarig för IT-infrastruktur och säkerhet på Carhartt.

Tjänsten släpps på marknaden den 28 juni. Befintliga AppDynamics-kunder kan då utöka den  plattformen till AppDynamics Cloud och använda sina befintliga övervakningsagenter, eller nyttja båda lösningarna parallellt. Tjänsten stödjer redan idag managerade Kubernetes-miljöer i AWS-molnet och kommer att expanderas till övriga större molnleverantörer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00