Commaxx utökar nordiskt distributionsavtal med GoTo
Hem DISTRIBUTÖRCOMMAXX Commaxx utökar nordiskt distributionspartnerskap med GoTo

Commaxx utökar nordiskt distributionspartnerskap med GoTo

Publicerat av: Redaktionen

Commaxx, den ledande värdeadderande distributören i Norden inom kundlösningar, virtualisering, moln och säkerhetslösningar, har utökat sitt distributionspartnerskap med GoTo.

Avtalet omfattar Skandinavien och inkluderar produkter från GoTos portfölj av IT-managements-, support- och affärskommunikationslösningar.

Commaxx utökar nordiskt distributionsavtal med GoTo

Robinder Koura

– Jag är mycket nöjd med att vi nu kan bredda och stärka vårt erbjudande till våra partners, säger Robert Wadstein, EVP Nordics för Commaxx och VD för den svenska verksamheten. Nu ska vi bygga en verksamhet som kan ge GoTo det stöd som behövs för att hjälpa dem att öka sin marknadsandel i Norden.

GoTo erbjuder lösningar för IT-management, support och affärskommunikation enkelt med produkter som GoTo Resolve, Rescue, GoTo Meeting och GoTo Webinar. GoTo-lösningarna är skapade för företag av alla storlekar.

Commaxx har varit partner till GoTo, tidigare känt som LogMeIn, sedan 2020. Commaxx kommer nu att fungera som en viktig GoTo-partner för försäljning, utbildning, marknadsföring och affärsutveckling i Norden.

– Vi tror att GoTos partnerskap med Commaxx kommer att bidra till vår framgång på den nordiska marknaden, säger Robinder Koura, Head of Partner Sales EMEA på GoTo. Vi har en historia med Commaxx, som våra partners sedan 2020. Vi ser fram emot att utöka vår närvaro i Norden genom vår pålitliga partner, Commaxx.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00