COMPAREX utsedd distributör av Microsoft Cloud Solutions

Microsoft har utsett Comparex Group i kretsen av få utvalda indirekta Cloud Solution Providers (CSP).

Från och med idag, kommer Comparex att fungera som en av några få CSP-distributörer för återförsäljare inom EU och EFTA.

IT-Kanalen.seComparex har kvalificerat sig för denna ledande roll tack vare sin geografiska spridning, helautomatiserade faktureringsprocesser och ett utmärkt rykte för sina tjänster och sin kompetens inom programvarulicensiering.

Med hjälp av CSP Provider programmet kan partners till Comparex registrera sina egna kunder till Microsofts molntjänster som exempelvis Office 365 och Azure. De kommer att äga och hantera kundrelationerna, faktureringsprocessen, ansvara för tekniskt stöd och vara kundernas kontaktpunkt. Som en CSP distributör kommer Comparex att bli en one-stop-leverantör och göra det möjligt för en partner att inte bara leverera Microsofts molntjänster till sina kunder. Comparex kommer även att hjälpa återförsäljare och partners med helomfattande tjänster och support samt helautomatiserade faktureringsprocesser i Comparex Cloud Center. Comparex kommer att leverera mervärdestjänster som bland annat inkluderar, en andra- och tredje nivå av HelpDesk, utbildningar för partners och tjänster inom marknadsföring och försäljning. Genom ett samarbete med Comparex kommer återförsäljare ha möjlighet att erbjuda nya tjänster och erbjudanden till sina kunder utan att behöva göra några större investeringar. Comparex Group har dotterbolag i 21 länder inom EU och EFTA och 35 dotterbolag totalt i världen.

“Vi är oerhört stolta över att tilldelas denna strategiskt viktiga roll som en indirekt CSP distributör innebär”, säger Bo Karlstein, General Manager. ”Detta visar vilket förtroende Microsoft har i Comparex. Det sträcker sig långt in i framtiden när det kommer till leverans av programvara.”

Post Comment