Hem Nyheter Conscia blir Cisco Partner of the Year 2019 i Nordeuropa

Conscia blir Cisco Partner of the Year 2019 i Nordeuropa

Publicerat av: Redaktionen

Conscia, en ledande leverantör av säkerhets- och it-infrastrukturlösningar främst baserade på Cisco-teknologier, fick hela sju priser på Cisco Partner Awards 2019.

Conscia blir Cisco Partner of the Year 2019 i Nordeuropa 2

Johan Stenstrand och Kim Son, Cisco, Robert Gustafsson och Bengt Lundgren Conscia Sverige samt Per Samuelsson och Niklas Andersson, Cisco Sverige respektive EMEAR North.

Koncernen blev utnämnd till Cisco Partner of the Year och Cisco Commercial Partner of the Year i Nordeuropa efter stora framgångar inom Ciscos Commercial-segment.

Conscia utsågs också till Cisco Capital Partner of the Year i Sverige efter effektivt utnyttjande av Ciscos finansieringslösningar.

– Conscia Group demonstrerar alla kärnvärden vi letar efter i en partner, de förstår vårt erbjudande på djupet både på ett tekniskt plan och hur detta kan översättas i konkret affärsnytta. De dubbla utmärkelserna är ett kvitto på vårt utmärkta och nära samarbete och det värde de skapar för sina kunder tillsammans med Cisco, säger Niklas Andersson VP, Cisco EMEAR North.

Appropå Sveriges titel Cisco Capital Partner of the Year:

– En stor drivkraft för dagens IT-investeringar är moderna och mer flexibla betalmodeller som knyter kostnaden tydligt till användning och verksamhetsnytta. Conscia Sverige har visat fantastiska resultat på den svenska marknaden under 2019, både genom att de förstår Cisco Capitals erbjudande på djupet, och visat kunder hur de kan maximera nyttan av anpassade betalningsplaner, säger Niklas Andersson, VP, Cisco EMEAR North.

– Conscias Cisco-fokus och expertis ihop med vår unika Asset Management-lösning CNS efterfrågas av allt fler. Detta ihop med Ciscos ledande lösningar och flexibla betalningsmodeller kommer att leda till fortsatt stark tillväxt, säger Bengt Lundgren, VD Conscia Sverige.

Conscia Netsafe är en av sex svenska Cisco Guldpartners och designar, levererar och stöder lösningar för nätverk, IT-säkerhet och datacenter. Företaget säkerställer även verksamheters regelefterlevnad genom ett unikt proaktivt och webbaserat servicekoncept, CNS. Conscia Netsafe är en del av den danska Consciakoncernen som är den partner som har flest certifierade Cisco Design-experter i världen. I Sverige har Conscia Netsafe samtliga CCDE-certifierade och de flesta CCIE-certifierade konsulterna utanför Cisco själva.

Motiveringar till utmärkelserna:

Cisco Partner Of The Year – North

Conscia erbjuder kunden värdefulla tjänster genom sin innovation, deras Asset Management-lösning som hjälper kunden att ha kontroll över sin installerade bas och sina tjänster – helt integrerad med våra applikationsgränssnitt. Conscia har också varit först i vår region att nå certifieringen Advanced Customer Experience Specialization och engagerat sig starkt i vår Devnet Community. Conscia har anpassat sig väl till Ciscos strategi och lyckats generera en betydande del av tillväxten i vårt Commercial-segment, som låg i toppen av EMEAR.

Cisco Commercial Partner Of The Year –  North

Conscia bidrog starkt till att Region North var med i toppen av EMEAR för tillväxt i Commercial-segmentet. Denna partner har tagit flera segmentspecifika initiativ med oss ​​i hela regionen och lyckats med en konkurrenskraftig expansionsplan som slutade i mycket stark tvåsiffrig tillväxt i Danmark, Sverige och Norge. Conscia har också varit snabba att dra fördel av Enterprise Agreement-mjukvaran och anpassat den till sin egen organisation och sina försäljningsprocesser.

Cisco Capital Partner Of The Year – Sweden

Conscia Sverige har gått in för Cisco Capitals flexibla betalningsmodell och skapat en omfattande tillväxt i sin finansieringsverksamhet med Cisco. Detta har gjort det möjligt för dem att sälja fler återkommande erbjudanden från Cisco och att erbjuda kunderna en totallösning med anpassad betalningsplan i en rad valutor. Den här modellen har öppnat dörren till flera stora kunder i olika segment samtidigt som det ökat användningen av Ciscos återkommande erbjudanden

Samtliga Awards som Conscia-koncernen fick nedan, inklusive Conscias nyförvärv tyska xevIT som blev Transformation/Innovation Partner Of The Year:

–    Architectural Excellence Partner of the Year

–    Customer Experience Partner of the Year

–    Transformation/Innovation Award

–    Enterprise Partner of the Year

–    Commercial Partner of the Year

–    Capital Partner of the Year

–    Transformation/Innovation Partner of the Year

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>