Conscia Sverige blir Cisco  Enterprise Networking & Meraki Partner och Marketing Partner of the Year 2023
Hem LEVERANTÖRCISCO Conscia Sverige blir Cisco Enterprise Networking & Meraki Partner och Marketing Partner of the Year 2023

Conscia Sverige blir Cisco Enterprise Networking & Meraki Partner och Marketing Partner of the Year 2023

Publicerat av: Redaktionen

IT-infrastrukturs- och -säkerhetsspecialisten Conscia har i Sverige utsetts till Cisco Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year och för tredje året i rad till Cisco Marketing Partner of the Year 2023.

Under året har Conscias svenska molntjänster för nätverk växt kraftigt och certifierats av Cisco för försäljning globalt som ”Cisco Powered Services”.

– På Conscia fortsätter vi att satsa på att ha de bästa experterna inom avancerad Cisco-teknik, för att kunna ge våra kunder mest värde på enklast sätt. Redan idag hanteras 96 procent av ärendena i vår SD-WAN tjänst effektivt av vår svenskutvecklade automationsrobot CARA, de flesta innan kunden märkt något problem. Jag är stolt, glad och mycket tacksam till våra stjärnor som gett oss dessa priser, säger Lars Kyhlstedt, vd för Conscia Sverige.

– Vi är stolta över att för tredje året i rad bli utnämnd till Cisco Marketing Partner of the Year. Hårt arbete ligger bakom insatsen och utmärkelsen tillhör de många fantastiska medarbetarna på Conscia Sverige som tillsammans arbetar för att intressera, informera och utbilda våra målgupper och kunder, säger Conscia Sveriges marknadschef Lisa von Segebaden.

– Sverige tre år i rad, och i år även Danmark har med sina utmärkelser visat hur vi med Conscias oslagbara nätverk av experter kan kommunicera digitalt och gemensamt för att verkligen hjälpa befintliga och nya kunder. Fantastiskt bra jobbat av marknadsteamen i dessa länder, säger Daniel Siberg CSMO på Conscia Group.

Ciscos motivering till utmärkelsen av Conscia som Cisco Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2023 i Sverige

Conscia Sverige blir Cisco Enterprise Networking & Meraki Partner och Marketing Partner of the Year 2023

Lars Kyhlstedt, vd, Conscia Sverige

Den här partnern har utmärkt sig som en ledande aktör i Sverige och deras betydande investeringar och fokus på Cisco Meraki har resulterat i innovativa lösningar och skräddarsydda tjänster för våra gemensamma kunder.

Med en imponerande tillväxt har den här partnern bevisat sin förmåga att möta marknadens behov att leverera konkurrenskraftiga lösningar. Genom att dessutom vara en pålitlig och passionerad partner är de en värdig vinnare av detta prestigefyllda pris.”

Ciscos motivering till utmärkelsen av Conscia som Cisco Marketing Partner of the Year 2023 i Sverige

Årets marknadsföringspartner är en mycket uppskattad Ciscoambassadör. Denna partner har visat prov på både bredd och uthållighet i våra gemensamma aktiviteter. De har förmågan att kombinera traditionella och digitala taktiker för spridning av vårt gemensamma budskap, samtidigt som de levererar resultat.

Ett litet team som åstadkommer mycket. De har under året bidragit till flera lyckade projekt och fortsatt bygga Thought Leadership tillsammans med Cisco och behåller därmed sin position som ledande marknadsföringspartner även i år.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00