Cybersäkerhet med inbyggd affärsnytta
Hem Säkerhet Cybersäkerhet med inbyggd affärsnytta

Cybersäkerhet med inbyggd affärsnytta

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhet med inbyggd affärsnytta

I vår uppkopplade värld uppstår ständigt nya affärsmöjligheter, men också nya hot i form av alltmer sofistikerade cyberattacker som kan slå hårt mot kärnverksamheten. Combitech hjälper dig möta de nya cyberhoten genom att stärka din säkerhet och verksamhet inifrån.

Vi kallar vårt erbjudande inom Managed Security Services för MSS 2.0. Det bygger på att säkerhet är en naturlig del av verksamheten.

combitech

– För oss är det viktigt att stötta kunden i att bygga upp en proaktiv organisation som har kunskapen och förmågan att hantera eventuella incidenter på ett effektivt och korrekt sätt. Parallellt ger vi tillgång till teknik och övervakning som kan möta dagens och morgondagens utmaningar, säger Hans Danielsson, affärsutvecklare för MSS-tjänsterna på Combitech.

Service och stöd dygnet runt Sedan årsskiftet kan Combitech erbjuda IT-säkerhetsövervakning i realtid, 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Teamet kan agera på intrång eller anomalier i kundernas IT-miljö direkt.

– Det kan handla om allt från riktade angrepp från högmotiverade angripare till ”script-kiddies” som bara vill kolla om ett verktyg fungerar. Utöver att agera på incidenter följer även teamet upp hur den externa miljön ser ut, till exempel hur många attackförsök kunden har emot sig, varifrån de kommer och när. Teamet tittar också på hur utveckling och trender ser ut, berättar Ronnie Tengroth, chef för IT-säkerhetsövervakning på Combitech.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>