Digitalt verktyg förenklar för installatörer
Hem TEKNIK Digitalt verktyg förenklar för installatörer

Digitalt verktyg förenklar för installatörer

Publicerat av: Redaktionen

Leta i pärmar, bläddra i produktkataloger, googla eller kanske ringa en kollega?

Sätten att hitta rätt produkter inom elektrisk låsning är många, och oftast både tidsödande och inte särskilt effektiva.

Resultatet blir i lindriga fall en onödigt stor dos frustration, och i värsta fall försenade projekt med en högre prislapp för att arbetet tar längre tid.

Ellåsguiden underlättar arbetet

Men det finns hjälp att få. Ellåsguiden från ASSA ABLOY tar ett samlat grepp kring elektrisk låsning och är ett oslagsbart verktyg för alla som arbetar med dörrmiljöer. Ellåsguiden är ett smidigt, digitalt verktyg som underlättar arbetet för installatörer och projektörer.

Digitalt verktyg förenklar för installatörer

Ellåsguiden är ett digitalt verktyg som hjälper installatörer i vardagen.

Filtrering på krav samt utbytesguide

Med guiden kan användaren filtrera på olika krav och funktioner för att få fram ett paket med passande eltryckeslås och motorlås, elslutbleck, slutbleck, låshus och stolpe. Om man vill byta ut en befintlig produkt mot en ASSA ABLOY-produkt går det enkelt med den smidiga interaktiva utbytesguiden.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00