Hem NYHETER Dubbelvy fångar tomtens selfie och barnens glädje – samtidigt

Dubbelvy fångar tomtens selfie och barnens glädje – samtidigt

Publicerat av: Redaktionen

Huawei har en lång tradition av att producera högkvalitativa mobilkameror där specifikt kamerafunktionen håller extremt hög standard.

Dubbelvy fångar tomtens selfie och barnens glädje – samtidigt 3Förutom att linser och zoomfunktioner är skapade för att leverera det bästa inom mobilfoto så finns även andra spännande användningsområden. Ett sådant är Dual View – eller som det heter på svenska – Dubbelvy.

-Dubbelvy är en väldigt rolig funktion och gör att man kan få med både sig själv och den man filmar eller fotograferar. Det är väl inte så att man använder funktionen hela tiden men helt klart ett roligt element i det stora utbud av funktioner som vi har i våra mobiler. Dubbelvy kan användas på en mängd sätt och uppmuntrar förhoppningsvis till en hel del kreatitivet, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Samtliga kameralinser på Huawei Mate40 Pro är finjusterade för att leverera med högsta prestanda. Mobilen har en ultravidvinkelkamera som är lika kraftfull som huvudkameran.

Andra generationens Ultra-Wide Cine-kameralins erbjuder ett ännu bredare synfält, så att användare kan fånga vackra vidsträckta landskap, medan huvudkameran ger äkta högupplösta bilder. Huawei Mate40 Pro har en optisk telefotokamera med periskopkonstruktion och stöd för 10x hybridzoom samt 50x digital zoom. Huawei Mate40 Pro+ tar detta ett steg lägre tack vare en dubbel telefotokamera som möjliggör 20x hybridzoom och 100x digital zoom.

Ultra Vision Cine-kameran i de nya modellerna har banbrytande uppgraderingar för ultravidvinkelobjektivet, kraftfull HD-huvudkamera och imponerande telefotokamera. Dessutom introduceras XD Fusion HDR Video tillsammans med förbättrade Steady Shot-algoritmer och borttagning av distorsion för att ge bästa bildkvalitet och stabilisering.

Ultra Vision Selfie Camera på Huawei Mate40 Pro och Huawei Mate40 Pro+ tar vloggar och selfies till nya höjder tack vare stöd för 4K-inspelning och möjligheten att fotografera i ett av tre tillgängliga synfält (FoV), allt från nära och personligt till ultravidvinkel.

Priser och tillgänglighet
Huawei Mate40 Pro finns på den svenska marknaden sedan november. Tillgängliga färger är svart och silver och rekommenderat cirkapris är SEK 12 990 inklusive moms.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00