Dustin förstärker erbjudandet i Danmark med hostingförvärv
Hem Nyheter Dustin förstärker erbjudandet i Danmark med hostingförvärv

Dustin förstärker erbjudandet i Danmark med hostingförvärv

Publicerat av: Redaktionen

Dustin har tecknat avtal om att förvärva danska Norriqs affärsområde för hosting och outsourcing av IT-tjänster. 

I samband med förvärvet ingår Dustin och Norriq ett strategiskt Dustin förstärker erbjudandet i Danmark med hostingförvärv 2samarbete som kommer att bredda kunderbjudandet för båda bolagen. Dustin stärker sitt erbjudande av mer avancerade tjänster och lösningar på den danska marknaden och breddar kundbasen inom kärnsegmentet små och medelstora företag. Norriq får en möjlighet att erbjuda sina ERP-lösningar även till Dustins kundbas.

– Vi förvärvar spetskompetens kring hostinglösningar och breddar vårt erbjudande på den danska marknaden. Samtidigt får vi en strategisk partner i Norriq som kommer hjälpa oss att växa vår affär inom abonnemangstjänster. Nu har vi starka hostingerbjudanden på flera marknader något som blir allt viktigare för våra kunder, säger Jens Haviken, VP Services & Solutions Dustin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>