Kraftfull 5G-router för utomhusbruk
Hem NYHETERNÄTVERK Ett kraftfull 5G-router för utomhusbruk

Ett kraftfull 5G-router för utomhusbruk

Publicerat av: Redaktionen

5G näten rullas ut i hög takt under året.

För att möta behovet av snabb uppkoppling via 5G från distansarbetande, mindre företag och andra som bedriver verksamhet utanför tätort behövs kraftfull, lättinstallerad hårdvara.

Induo presenterar ett lättinstallerat och kraftfullt routerpaket som gör detta möjligt.

Paketet består av en antenn med unik design, där routern placeras i själva antennkapslingen. Konceptet ger maximala möjligheter till en stark signal eftersom kabelförlusterna minimeras. Antennen har integrerade multibandsantenner för 4G/5G, WiFi och GPS.

Kraftfull 5G-router för utomhusbrukAntennen innehåller hela fyra stycken mobilnätsantenner och är skräddarsydd för en stabil, robust 5G router: Teltonika RUTX50, som ingår i paketet. Ett specialanpassat monteringsfäste inuti kapslingen gör monteringen av routern superenkel, samtidigt som fästet är basen för en ordentlig fastsättning av routern.

RUTX50 är en framtidssäker industriell router med flera nätverksportar som erbjuder 5G-kommunikation för hastighetskrävande och datatunga tillämpningar.

Routern har 5G med dubbla SIM-kort vilket i kombination med 5 stycken Gigabit Ethernet portar och dual band WiFi möjliggör tillförlitlig dataöverföring med extremt låg latens.

Kraften i 5G-tekniken, i kombination industriella hårdvarufunktioner, säkerställer en långsiktig lösning, som kan fungerar under hela den 5G-era vi har framför oss.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00