Hem Nyheter Exsitec utsedda till årets partner av Visma Software

Exsitec utsedda till årets partner av Visma Software

Publicerat av: Redaktionen

Företaget Exsitec har blivit utsedda till “Årets Partner 2019” av Visma Software.

Exsitec utsedda till årets partner av Visma Software 2

Johan Kallbland, vd på Exsitec

Priset delades ut den 29:e november under Visma Partner Summit på Courtyard by Marriott i Stockholm där de partnerföretag som utmärkt sig extra inom specifika områden uppmärksammades.

–Exsitec är specialister ut i fingerspetsarna med en imponerande förmåga att kombinera framåtanda och enkelhet. Att en stor del av deras styrka och framgång ligger hos medarbetarna är tydligt – förmågan att investera i en bra mix av talang och erfarenhet är vinnande, säger Carola Lissel, vd för Visma Software AB.

Exsitec är Vismas mest framgångsrika partner inom Visma Business i Sverige, samt certifierade på alla delar inom det molnbaserade affärssystemet Visma.net.

Så här löd motiveringen:

“Stark tillväxt och ett till synes aldrig avtagande engagemang för att bryta ny mark är utmärkande för Exsitec i såväl affärer som mötet med kund. Deras sätt att dedikerat ta sig an nya affärsmöjligheter utan att tappa fokus på “business as usual” har resulterat i ett fantastiskt år. Igen. “

– Vi är väldigt glada över att bli uppmärksammade så här, det har varit ett systematiskt arbete över lång tid som gett resultat och vi har slagit ett ordentligt rekord i både antal nya kunder och antal personer som arbetar med Vismas lösningar hos oss, säger Johan Kallbland, vd på Exsitec.

Utöver “Årets partner” delades ytterligare nio utmärkelser ut under kvällen, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>