F-Secure vinner AV-TEST-priserna Best Protection och Best Performance
Hem Säkerhet F-Secure vinner AV-TEST-priserna Best Protection och Best Performance

F-Secure vinner AV-TEST-priserna Best Protection och Best Performance

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsleverantören F-Secure har vunnit sitt 8:e och 9:e Best Protection Award från AV-TEST för både hem- och företagsanvändare tillsammans med ett Best Performance-pris för hemanvändare.

F-Secure vinner AV-TEST-priserna Best Protection och Best Performance

Tack vare sin branschledande teknik är F-Secure det enda företaget med produkter som har vunnit ett AV-TEST Best Protection-pris sju gånger under de senaste tio åren, det mest konsekventa resultatet i branschen.

”Inte nog med att F-Secure Protection Service for Business och SAFE-produkterna gav högsta skyddsnivån under 2020 så ledde SAFE också området resursbevaring”, säger Maik Morgenstern, CTO på AV-TEST.

”F-Secure strävar alltid efter att vinna och behålla kundernas tillit genom att erbjuda dem det bästa skyddet mot världens värsta hot”, säger Anthony Melgarejo på F-Secures Tactical Defense Unit, tjänsteägare för företagets förebyggande skyddsfunktioner. ”Vi är glada över att våra kontinuerliga förbättringar för att ligga i fas med det ständigt föränderliga hotlandskapet gör skillnad. Att erbjuda bästa möjliga skydd utan att kompromissa på hastighet är inte en enkel prestation, vilket gör att detta känns extra tillfredsställande”.

F-Secures Tactical Defense Unit fokuserar på att utveckla försvarsmekanismer och förebyggande åtgärder mot aktuella säkerhetsproblem samt de hot som förväntas komma inom den närmaste framtiden. F-Secures olika system analyserar dagligen i genomsnitt 7 miljarder förfrågningar online, 6 miljarder beteendehändelser och miljontals misstänkta webbadresser och tester av skadlig kod. Med hjälp av molnet och branschledande artificiell intelligens är F-Secures skyddsteknik tillräckligt kraftfull för att ta sig an de mest avancerade hoten men också smidig nog att minimera eventuell påverkan på systemet.

Som en internationellt ledande och oberoende tjänsteleverantör inom IT-säkerhets- och antivirusforskning baseras AV-TEST-institutets prestigefyllda pris Best Protection på en total mängd månatliga tester av Windows-skydd under hela året. De främsta säkerhetslösningarna testas i verkliga miljöer på hur väl de skyddar mot verkliga hot som användarna troligen kommer att stöta på, likväl som infektioner med skadlig programvara orsakade av zero-day-attacker från skadliga webbplatser och e-post. F-Secure har konsekvent tilldelats ”Top Product” i alla de sex tester som institutet genomförde under 2020.

”Dessa utmärkelser, som påvisar att vi är bäst i vår klass, visar också att vårt unika fokus på att ligga några steg före hotlandskapet lönar sig för våra kunder, som inte behöver välja mellan bästa skydd och bästa prestanda”, säger Melgarejo.

F-Secure SAFE finns tillgänglig för hemanvändare via återförsäljare, partners och F-Secure e-store. SAFE finns också tillgänglig i F-Secure TOTAL tillsammans med prisbelönt VPN, 24/7 ID-övervakning och lösenordshanterare.

F-Secure Protection Service for Business levererar molnintegrerad slutpunktssäkerhet och fungerar som ett sömlöst erbjudande inom företagssäkerhet med sårbarhetshantering, patchhantering, upptäckt och respons i ett smidigt mjukvarupaket tillgängligt via ett omfattande globalt nätverk av återförsäljare och tjänsteleverantörer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>