Familjens Jurist blir partners i AI Sweden
Hem NYHETERAI Familjens Jurist blir partners i AI Sweden

Familjens Jurist blir partners i AI Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Familjens Jurist har under många år arbetat för en positiv samhällsutveckling.

Partnerskapet i AI Sweden, Sveriges nationella centrum för artificiell intelligens, är ytterligare ett led i detta.

Samarbetet ska bidra till att utveckla och sprida Familjens Jurists metoder för tryggare föräldrarelationer och därmed främja barns bästa.

AI har potential att stärka och positivt påverka juridiken och ge stora samhällsvinster. Användningen av AI hos Familjens Juris ska på sikt bidra i arbetet för minskade konflikter vid bland annat skilsmässa, separation och vårdnadsfrågor.

Familjens Jurist blir partners i AI Sweden– Vi är övertygade om att AI kommer förändra branschen och göra juridiken mer tillgänglig. Genom vårt partnerskap i AI Sweden får vi inte bara tillgång till de senaste framstegen inom AI, utan också möjligheten att samarbeta med andra nyckelaktörer för att driva nya initiativ. Det här är en långsiktig satsning för oss där vi har flertalet projekt igång för att bidra till en samhällsförändring och där vi ser att AI kommer att vara en hjälp, säger Victoria Thore, VD på Familjens Jurist.

Familjens Jurist blir som partner i AI Sweden en del av ett omfattande nätverk som inkluderar över 100 partnerföretag, var och ett med sina unika perspektiv och kunskaper inom AI. Som partner ges möjligheten att samarbeta med andra partnerföretag för att identifiera gemensamma behov och utmaningar, initiera samarbetsprojekt och dra nytta av de resurser som finns tillgängliga inom nätverket. Partnerskapet möjliggör Familjens Jurists fortsatta arbete att tillgängliggöra juridiken.

– Vi är glada över att ha Familjens Jurist ombord och ser fram emot att arbeta tillsammans för att utforska de många möjligheter som AI erbjuder inom juridiken. De företag som är partners hos oss delar alla samma övertygelse om att AI kommer att påverka vårt samhälle i grunden, säger Agneta Jacobson, Head of Ecosystem & Partner management på AI Sweden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00